Цацаров: България се Задушава от Цензура! Олигарси и Политици Купиха Медиите и Мачкат Свободното Слово!

ЦацаровСобствениците на голяма част от българските медии тровят свободното слово, дирижират политиката и бизнеса в България и през вестници, сайтове и телевизии прокарват собствените си интереси, каза главният прокурор Сотир Цацаров.
Обвинител № 1 на републиката заяви това на импровизирана пресконференция пред журналисти в Брюксел и думите му веднага бяха доказани, защото част от слугинажните  сайтове и вестници изобщо не отразиха изказването му и се направиха, че не са го чули.
Свободните медии и  свободните журналисти са основен израз на демокрацията, но у нас това го няма. 90 % от медиите у нас не са свободни и всеки го вижда. Skandaln0.net

Смятам, че всеки  новинарски сайт трябва да не допуска анонимни коментари и обидни квалификации. И във всеки един момент трябва да може да предоставя на компетентните органи истинската самоличност на коментиращите. За да се осигури възможност на засегнатите от написаното да търсят своите права от тези, които са ги обидили, както и от самия издател. В интернет гъмжи от анонимни никове, които обслужват политиката на самия сайт или пък на определена политическа или икономическа групировка (г-н Цацаров има предвид платените соросоидни тролове- б.р.). Skandaln0.net

Българските медии са буквално отровени и поставени на колене от олигарсите и НПО-тата, които стопанисват голяма част от тях.
Свободата на словото е смачкана и е факт, че журналистите не могат да напишат истината такава, каквато е. А са принудени  да защитават интересите на собствениците си, които имат свои политически и икономически интереси и ги прокарват чрез заобикалящи истината статии. Skandaln0.net

Преди  време медиите се деляха на такива на Делян Пеевски и Цветан Василев , а сега се делят на  Делян Пеевски и Иво Прокопиев, каза Цацаров.

Това е отровата, заляла  българските медии. А кои са те, всеки може да види, ако погледне непредубедено един или друг от големите сайтове и вестници. Там много ясно се вижда кой чии интереси защитава.

За пръв път главният прокурор се осмели да повдигне завесата на информационното затъмнение у нас и да констатира изкривяването на истината.
Не, че българският читател е прост и не го виждаше. Skandaln0.net
Той много добре вижда какви статии къде излизат и как те нямат автори. Част от сайтовете и вестниците са с анонимен издател, други забраняват коментарите на читателите, трети трият неудобните такива, а четвърти директно си държат глутница тролове на щат, които да мачкат всеки осмелил се да критикува определена статия. И да се опиташ да опонираш на неизвестния автор, след малко те забърсват с гъбата или платените анонимни коментатори направо те смилат.
Публикуват се пълни клевети с цинични заглавия и безумни обвинения, но никой не може да разкрие самоличността на истинския писач и на троловете, които мажат отдолу.
А Цацаров се опитва да се бори с вятърни мелници.
Олигарсите са стиснали за гушата медиите и правят каквото си поискат, защото зад гърба им са политическите партии ГЕРБ, РБ, ДПС, които те обслужват. Skandaln0.net
Хиляди обидени и унизени българи се опитват да търсят правата си, но няма къде.
Много медии нямат реални собственици, други изобщо не са юридически лица.
А клеветите се леят с пълна сила.
Къде е демокрацията ли?
Някъде другаде, но не и в България!
Тук са мутрите с бели якички. Skandaln0.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Елементарно! Приемат се закони и прокуратурата действа, а не реве!

  2. politicheskite mafioti ot upravliavastata gerb s belite iakichki sled 9 septemvri da ne se poiaviavat v parlamenta politicheski geiove i prostitutki predateli oprotiviahte s krajbite i lajite si van ot parlamenta mrastnici ubiici na naroda i rodinata

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *