Емилия отпра яки ци*и и бедра и гордо ги развя пред феновете! Виж тук:

Емилия все още не е отслабнала след раждането, но явно хич не й пука.

Жената на Коко Динев едва изчака да минат 40 дни, след като роди малката Мира, за да излезе отново на сцената. Първо се появи на концерта на „Пайнер“, а след това се върна да пее по чалготеките.

Всъщност тя постави рекорд при фолкпевиците за най- скоростно връщане на сцената след раждане. Дори колежките й Кали и Емануала изчакаха да минат три месеца, след като излязоха от родилния дом с бебетата си.

Емилия обаче се похвали на всички, че е отслабнала само за месец и вече е във форма. Даже пусна фото, за да го докаже.

За целта фолк певицата облече  рокля с подчертана талия и позира гордо пред обектива. Но явно не е забелязала неприятната гледка за окото – как силиконовите й гърди страховито са провиснали от деколтето и аха да се излеят навън.

Никой не знае дали фолк певицата не се е оляла с добавянето на още кубици импланти в пазвата си. Или просто  бюстът й наедрял значително заради скорошното раждане. Но независимо от причината, гърдите на певицата  вече са стигнали до пъпа й и ако не е сутиенът да ги държи, ще се изсипят.

Болезнено напращелият й бюст обаче, явно й се вижда доста секси, щом държи да го покаже по този начин. А даже и да сподели фотото в профила си в социалните мрежи. Явно Емилия е решила, че феновете ще останат възхитени от разлетите й форми.

Но някои от тях не издържаха на гледката. Особено и при вида на налетите й бедра, които иначе можеше да поприкрие с по-дълга пола. Но Емилия се гордее с габаритите си и хич не й дреме, че изглежда като матрона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Гордо развяла гърди … ако бяха естествени съгласен съм да се похвали по този начин, ама тя наблъскала тоя силикон де ли се пъчи с него.Бегай от тука ма!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *