Лудия репортер ВЗРИВИ България с П*РНО от „Мис Плеймейт“! (СНИМКИ 18 +) Виж Тук:

Лудият репортер не спира набезите си с цел отмъщение спрямо бившето си гадже.

В юбилейния си за годината репортаж, той отрази конкурса „Мис Плеймейт“. А там, макар и зад кулисите, но пък пред тв. камерата, си позволи волности, сравними само с долнопробно немско  п*рно.

В п*рно репортажа си Даниел е във вихъра си, като основният му въпрос е: „Коя плеймейтка има най-палав език?“.  А отговорите ги получаваше, като лично проверяваше качествата на претендентките.

А това бе само началото репортажа, който може да се каже, че започва почти невинно. После камерата снима много плът- предимно разголени гърди, джуки  и задници. Това обаче бе твърде тривиално за стандартите на откачения репортер. Затова той накара една от мацките да си свали сутиена. Дамата го направи като по команда, без да й мигне окото. Все пак конкурсът е еротичен и трябва да я снимат в целия й блясък. Дивата остана гола до кръста и палаво заяви, че това й действало възбуждащо.

На което Петканов отговори с действие, недопустимо за който и да било телевизионен формат и каквото и да е публично предаване. Развратникът се промъкна похотливо зад нея и стръвно, с отработени движения започна да мачка силиконовите й гърди. Ощастливената от лудака госпожица се заизвива сладострастно, но в това време я атакува нейна плеймейт-конкурентка, която се метна върху й и заоблизва напращелите й бомби. На което изпадналия във възторг Даниел реагира с насърчителни подвиквания.

И тази сцена си бе чисто копие на долнопробна по*но лента, но сексуалните ексцесии в репортажа на Петканов едва сега започваха:

Лудия репортер тръгва на лично разследване из задкулисието на конкурса и минава през всички кандидатки за титлата, целувайки ги с език, уж да се уверял коя е собственичката на най-пъргавото езиче.

Като за капак, започва да пляска една от мацките по дупето, а тя замърка и му сподели, че е толкова възбудена, че ще свърши, ако пляскането продължи.

Репортажът на лудия репортер на Милен Цветков шокира цяла България. Но Даниел е горд, че полуголи мадами се кълчиха около него в национален ефир и така той успял да покаже на цяла България, че е супермачо, на когото не му пука от раздялата с бившата му приятелка Александра Богданска.

„Пука му и още как“, издадоха негови приятели. Но това е друг въпрос.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Здравейте,
    потресена съм от статиите във вашата медия, от които лъха на скандална фриволност. Клюки, интриги, принизяване на човешките ценности, липса на морал – това ли цели вашата медия? Да поощрявате безнравствеността ли, това ли е целта? В какво възпитавате младите хора, какво целите? Срам ме е като чета вашите статии. Без коментар. Нека бог ви прости!

    • До потресената госпожа Сия Тодорова:

      Госпожо, и ние сме потресени от излъченото по Нова телевизия и затова сме го описали. А вие, вместо да се потрисате от нашите писания, напишете този свой коментар в писмо и го адресирайте до Нова тв. Защото най-малкото е нелепо да коментирате с негативизъм нас за това, че критикуваме въпросния репортаж, излъчен по Нова тв.

  2. А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА? каза:

    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

  3. До Скандално. Не ви отива да се ровите в мръсното бильо на разни плеймейки и техните обожатели. По-добре се разровете в похожденията по тънката линия на нашия „велик вожд и учител“ за да знае народа с какъв мерзавиц си има работа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *