Шок! Мъжът на кака Лара в гей оргия!

Мъжът на кака Лара в гей закачка

Вторият съпруг на кака Лара, оператора Веселин Сивков, си пада по мъжки ласки. Шокиращи снимки на благоверния на водещата от БНТ, на които се забавлява с неизвестен любовник, изтекоха в пресата.

На скандалните кадри се вижда как мъжът на кака Лара натиска главата на другия мъж към чатала си, а мистериозния палавник се заравя под завивките на Веселин Сивков. Блажената физиономия на оператора ясно показва какво се е случило под чаршафите.

Двамата прелюбодейци мърсували в хотелска стая. Кой обаче е заснел шокиращите кадри, остава пълна мистерия. Възможно е палавниците сами да са си направили снимките, но не е изключено да е имало и трети участник в оргията. 3 години по- младият от кака Лара оператор създава доста

Какво ли прави под юргана?

главоболия на водещата на „Полет над нощта” .

Из БНТ се носят най- различни слухове за разпасаната му сексуалност. В държавната телевизия се говори, че Веселин, който се уреди на работа на „Сан Стефано” 29 благодарение на Лара, постоянно й кръшка с по- млади жени. Когато започнал връзката си с водещата от БНТ, операторът се срещал и с мистериозна бизнесдама. Веселин изневерявал на Лара и с шефката си от предаването „Без багаж”, където работел от доста време. Сивков никак не се притеснявал, че дамата е семейна.

Едно от последните завоевания на оператора е доста по- млада от него водеща от кабеларка, където работел на хонорар. Жената е същинска секс бомба и слабият ангел на Сивков без колебание сложил рога на Лара. В БНТ злорадстват доста над страданието на колежката си, защото тя заряза Владо Береану след 15 години брак , заради секс авантюрата си с младия оператор. Кака Лара роди на бърза ръка и дете на Веселин, но дори това не беше достатъчно да задържи вниманието.

Кака Лара с второто си дете. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *