Шок! Азис измъква 250 бона от „Като две капки вода“

0

Азис голама мъжкаНовият сезон на „Като две капки вода“, който  стартира в средата на март, ще има невероятно любопитен участник. Според клюката, голямата изненада в сезона ще е участието на краля на фолка Азис.

Той беше канен да участва  и миналата година, но не се съгласи да си губи времето за мижави пари и имитаторски роли. Сега обаче лично продуцентът Маги Халваджиян е провел цели три  срещи с фолкаджията, за да го убеди да се включи в проекта, в което участниците имитират известни певци.

Накрая  Азис се е съгласил и вчера даже подписал договора. Това безкрайно зарадвало Маги, който е решил да се конкурира до дупка със Слави и да привлече зрителите към „Капките“ и да отклони аудиторията от „България търси талант“, вече шоу на Дългия.

Според запознати с характера на Азо, той  не се е подписал за по-малък хонорар  от 250 бона. За неговото участие ще отиде сериозна  част от бюджета на „Като две капки вода“. Организаторите обаче  се надяват да спечелят много пъти по толкова от реклами и спонсори. Освен, че е добър певец, Азис умее да се справя много добре с имитациите и отсега е ясно, че ще му се падат предимно женски роли.

Останалите участници още се уточняват, но според хора от кухнята на предаването една от тях ще е Петя Буюклиева, която сама загатна, че е поканена в ново риалити, където няма да я унижават и да се подиграват с нея. Водят се преговори и с фолкаджийка Деси Слава, която също е известна с красивите си превъплъщения.

Водещите и този сезон ще бъдат  Зуека и Рачков, които сега временно отдъхват, а Рачков дори отишъл на лов за глигани, а в „Господари на ефира“ ги заместват Малин Кръстев и Геро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *