Истина е! Ани Цолова и Виктор Николаев са изгонени от бТВ!

2

Ани Цолова и Виктор Николаев се спасиха в Нова

Ани Цолова Виктор Николаев
Ани Цолова Виктор Николаев – емигранти

Помните ли, че още преди около месец тръгна упорит слух за Анна Цолова и Виктор Николаев, че са изгонени от Би Ти Ви? Тогава вечно усмихнатите (и малко позаспали) водещи се хвърлиха да отричат, блъскайки се в гърдите и сипейки клетви по всички възможни посоки.

Клюката обаче се оказа чиста истина, а днес от Нова телевизия официално обявиха, че и двамата се присъединяват към техния екип. До този момент смятаната за мъжемелачка Цолова и флегматичния Виктор бяха водещи на сутрешния блок, а дебютът им по Нова ще се случи още в началото на септември.

От Nova Broadcasting Group отказаха да разкрият повече подробности около ситуацията. Единствено уточниха, че Анна Цолова и Виктор Николаев ще се запазят като екранна двойка и ще водят ново публицистично предаване.

В началото на настоящия месец, от Би Ти Ви за първи път в историята си спряха да дават сутрешния блок, който досега бе изключително популярен сред представителите на третата възраст. Официалното обяснение беше, че всички от предаването имат нужда от почивка. На 100 % тогава в ръководството са обмисляли окончателното изгонване на Ани и Виктор, но това бе потвърдено едва днес – три дни след последната им поява в техния ефир.

http://www.youtube.com/watch?v=YGQr5ugE9yw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. в Нова явно не разбират от телевизия,щом тия двамцата са им нужни. Или са им нужни да си сринат рейтинга……..?

  2. Как ще ги остави Гергов комуниста като водещите застанаха на страната на протестиращите и зачекват непрекъснато въпроса за циганите т.е. избирателите на БСП.Е те за това животно говорим ОЛИГАРХИЯ.БТВ ще се срине в най скоро време заедно със Славчо и тъпото му предаване.Впрочем някой да ми напомни за стойностно предаване по тази телевизия ??????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *