Шок! Тончо Токмакчиев се сби заради мацка в Банско

тончоТончо Токмакчиев се  замеси в луд пиянски скандал в Банско. Актьорът  отишъл в зимния курорт, за да покара ски в почивните дни и да отдъхне от напрегнатия трудов делник.

Той искал и да види на живо на световните звезди от женския Бял керван, но като всички любители на този спорт се разочаровал от повторното отлагане на състезанието заради гъстата мъгла.

По липса на други занимания в курорта в събота той се запил с компанията си в ресторанта на хотела, където били платили луди пари да отседнат. Но не останал инкогнито,  тъй като негови фенки  бързо го разпознали. Комикът щедро поканил на масата си едрогърдеста млада хубавица. Двамата навели глава до глава и започнали задушевен разговор с блеснали погледи, но скоро идилията им била грубо прекъсната от кавалера на дамата.

Тончо обаче не я пускал да си ходи при приятеля, пък и на нея не й се искало. След което се разразила типична кръчмарска сцена на ревност. Двамата мъже първо се ругали, като хамали, но Тончо знаел повече псувни от съпрерника си, после се хванали за реверите и започнали да се дърпат. Обърнали няколко стола, дамите се разпищяли, хвърчала посуда и чаши, но до сериозен ръкопашен бой и размяна на крошета  не се стигнало.

На помощ на Тончо се метнал английският актьор Бен Крос, който бил в същия хотел, дошъл за спусканията. Якият британец, който живее у нас близо десет години, разтървал биещите се мъже и ги пратл всеки на масата му.

Когато повиканите по телефона полицаи пристигнали да оправят нещата, двамата съперници вече седели всеки със своята компания  и коментирали инцидента. И от двете маси се чувало „Ако го бях праснал, нямаше да стане от земята, слабакът му със слабак!“ Полицаите видяли, че всичко е мирно и тихо и си тръгнали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *