Шок! Разярена съпруга млати Ирина Флорин в заведение, откраднала й мъжа

Ирина ФлоринНа як пердах станала жертва слабичката  Ирина Флорин преди две седмици, носи слух в светските среди.

 56-годишната певица, която изглежда с поне десет по-млада, е била яко ступана в тузарско заведение. Ирина нахлула в бара  в малките часове на нощта, за да търси любовника си,  който напоследък не се държал добре, не играел по свирката й, криел се и не й обръщал необходимото внимание, като на кралица, допуснала го до златите си покои.

В заведението Флорин  бързо открила гаджето си по сигнал на доброжелатели, но за неин ужас  той бил там с официалната си половинка. Съпругата  от доста време подозирала кръшкането на мъжа си с изпълнителката на „Цвят лилав“ и като я видяла как пристъпва обвинително към мъжа й, войнствено се запътила към конкурентката си, хванала я за косата и я съборила на земята. След това започнала да я рита и да я удря с юмруци.

Посетителите в бара буквално онемели от епичния женски бой, а след това съпругът се хвърлил да разтърве жена си и любовницата си. Намесила се и охраната и изхвърлила побойничката навън.

Ирина само скимтяла от болка и унижение и няколко души й помогнали да се изправи, след което я качили на такси. Тя над десет дни не излязла от къщи, докато й зараснат раните – и душевните и физическите. Пък и от срам, защото случката се разчула.

Изпълнителката е  известна с разкрепостеното си поведение и апетита си към млади мъже. Въпреки сериозната й възраст, в която би трябвало да плете терлици на внуците си, тя непрекъснато сваля  сериозни господа, без значение дали са обвързани. И има доста богата любовна биография, а последната й тръпка беше 23 годишен младеж.

https://youtu.be/081_Sg2DxdE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *