Шок! Рогоносец хвана жена си с друг и я изгони гола на улицата!

сексРогоносец от Сандански спипа съпругата си в обятията на съседа си посред нощ и спука двамата  от бой.

След като хванал прелюбодейците в леглото, той изкарал жена си на улицата пред блока и я оставил чисто гола на студа. Тя се разпищяла, а разбудени от свадата съседи извикали полиция. Униформените  пристигнали бързо,  прибрала в патрулката голата жена да не се веят срамотиите й пред блока и задържала измамения съпруг да пише обяснения в РПУ-то. На палавия съсед е оказана медицинска помощ.

Съпругът отдавна подозирал благоверната си половинка. Снощи  семейството вечеряло и  си легнало да спи. По стар навик  жената само се престорила на заспала, изчакала  известно време мъжът й да заспи, станала тихичко и се прехвърлила по нощница при съседа, който я чакал с бурна страст.

Оказало се обаче, че съпругът не спял, а бдял. Той също се преструвал на заспал, а когато тя станала и се промъкнала като котка в съседния апартамент, станал и я проследил. Той изчакал двамата да се отдадат на буйни ласки и връхлетял в спалнята на съседа и ги хванал двамата на калъп. Измаменият се хвърлел върху грешниците и започнал да ги налага, а жена му пищяла като обезумяла. След няколко яки шамара, той я изхвърлил гола пред блока, като преди това здраво ступал любовника й. Последвал грандиозен скандал пред разбудената от виковете на жената махала, голата съпруга изпаднала в шок. Полицията разпитва и двете страни по случая.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ij9-yI9KN8o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *