Симона Евгениева е новата Мис България

мис БългарияКороната „Мис България“ беше спечелена снощи от Симона Евгениева от Монтана.

Конкурсът мина в няколко кръга, а 19-годишната брюнетка успя да се пребори за изключително престижната титла в сериозна  конкуренция с още 15 момичета от цялата страна.

Симона в момента е студентка по „агробизнес и развитие на регионите“ и работи като  лице на „Х Модел груп“. Тя нашумя още миналата година, като събра най-много от  гласовете в интернет класацията „Мис Туризъм Интернейшънъл“ , която се проведе в Куала Лумпур.

„Не съм мечтала да получа тази титла, изобщо не очаквах да спечеля“ – сподели  развълнуваната Симона след шоуто.

Миналогодишната победителка – натуралната синеока блондинка Нанси Карабойчева връчи короната на победителката. Нейни подгласнички станаха  19-годишната Дани Димитрова от София и 22-годишната Мария Цветанова от Костинброд.

Евгени Минчев фон Бул също беше сред оценяващите в журито, освен шефките на модни агенции, сред които и съкилийничката му в Брадъра Евгения Калканджиева.

В интервю Симона призна, че има сестра-близначка, но не си приличат, защото са двуяечни. За сметка на журито, публиката не е толкова екзалтирана от избора на новата мис. Преобладават коментарите от „нищо особено“ до „е га ти крокодила“.

Не знаем как изглежда на живо Симона, но със сигурност не е фотогенична. На снимките се вижда съвсем обикновено момичешко лице, на което дори се забелязват мимически бръчки. Явно в Мис Свят догодина отново ще се наредим на престижното място 50-ти, или 60-ти в света, твърдят познавачи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wqeFATh8sEE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *