Шок! Свирят на дупето на новата Мис България

Мис БарабанНовата „Мис България“ прекара първата  си вечер като  коронясана  миска  в столичен чалга клуб.

Симона Евгениева реши, че там е мястото на една истинска мис да разпусне и отпразнува титлата си.

Дамата от Монтана показа на неволната публика яки  умения в областта на кючека и в разгара на купона направи нещо, което шокира публиката. Тя  подлагаше дупето си на музикантите да свирят на него, вместо на  барабаните.

Щурите изпълнения на Симона веднага предизвикаха доста  негативни коментари. „Не върви изобщо на момиче, на което е присъдена такава титла и което ще представлява България в цял свят, да прави  подобни непристойни неща, като в селска дискотека  и то още първата вечер след коронясването, недостойно е просто“, коментираха свидетели на безплатното „шоу“ в заведението.

Държи се като кифла, ама като от най-простите, писаха други. Хакери пък намериха и еротични снимки на кандидатката из интернет и посочиха, че едно от условията на конкурса е момичетата да не са позирали разголени и да не са използвали тялото си за непристойна реклама.

Девойката  от Монтана спечели титлата преди един ден, но по стара нашенска традиция, тя бе приета повече с негативизъм, отколкото с възторг.  Най-честите  коментари са, че тя е обикновено момиче, даже не е и красива, не става за миска и България пак ще се изложи на конкурса Мис Свят, тъй като Симона не може да бъде конкуренция на изисканите момичета, които се избират за подобни конкурси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wqeFATh8sEE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *