Шок! Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР! Подробности:

Килъри разстреляха съпруга на „Мис България“ Наталия Гуркова. Покушението било извършено в ЮАР. Нападателите били с мотор и разстреляли бизнесмена, докато чакал на светофар.

Няколко часа по- късно, в чуждестранната преса се съобщава, че убитият бизнесмен е съпруг на „Мис България“ Наталия Гуркова. Почернената манекенка в момента се намира в родината. Преди няколко дни тя отпразнува рождения си ден в София заедно със съпруга си. След тържеството той се върнал обратно в ЮАР, а тя останала заради Седмицата на модата.

През последните две години Наталия Гуркова пребиваваше основно в България заедно с двете си деца. Манекенката не криеше, че не се чувства сигурна в ЮАР и затова настоявала цялото семейство да се върне в България. Джордже Михалевич, който беше сред крупните търговци на диаманти в ЮАР, пък основно прекарваше времето си в африканската държава заради бизнеса.

Убитият бизнесмен е родом от Черна гора. С Наталия Гуркова са женени повече от 10 години и имат две деца. Преди няколко години, манекенката и едно от децата били нападнати с цел отвличане пред един от моловете в Йоханесбург. След инцидента Гуркова взе окончателното решение да се прибере в България заедно с децата. skandalno.net

Надя Колева, skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *