Тръмп ОТСВИРИ Борисов! Краят на ГЕРБ наближава! Коментар на Андрей Райчев:

„Борисов напразно би път през океана. Пред Тръмп чарът му не сработи и се създаде комична ситуация“. Такава оценка даде в студиото на БТВ социолът Андрей Райчев, коментирайки ръкостискането на бг. премиера с американския президент в рамките на срещата на върха за борба с наркотрафика.

Бойко Борисов винаги е разчитал предимно на личния си чар. Но явно на срещата с Доналд Тръмп това не сработи. Това не е успех, тъй като Борисов грубо измести Президента Радев  и отиде на това посещение в ООН вместо него“, посочи Райчев.

„В поредицата си от конфликти с ГЕРБ, Президентът Радев е в много изгодно положение. Към него има по-малко критики и има по-висок рейтинг. Това е сблъсък на политики. Българските президенти винаги правят две неща – първо събарят премиера, после правят партия. Партиите им, обаче не бележат големи резултати. За България това не е добре. По-важното обаче е, че с всеки следващ удар по Радев, Борисов се приближава към политическия си край. Борисов просто няма полезен ход. Няма как да събори президента“, категоричен е социологът.

„Догодина имаме два пъти избори. Планът на сега управляващата коалиция да оцелее до 2019 г. не ми се вижда реален“, заяви Райчев. По думите му, ГЕРБ и Обединените патриоти не могат да постигнат повече от това, което имат сега. „За Борисов е от жизнена необходимост да е в ситуация, в която да може да маневрира. Той няма да се съгласи да управлява, ако се почувства заграден. Борисов няма да управлява, ако не чувства властта“, каза още Андрей Райчев.

„Имам чувството, че работата (управлението на ГЕРБ) върви към приключване, те искат да изкарат до 2021 година, но не ми се вярва това да се случи“, подчерта Райчев.

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. То и аз казах,че ще има предсрочни избори(освен ако някоя сутрин не осъмнем без премиер и с половин правителство)!

  2. Скандално,защо не отразявате снимката на б.б. с Тръмп и Мелания? В новини.бг. писах коментар,че в Ню Йорк се намира световно известния музей на Мадам Тюсо,и маааалко след това коментара ми беше изтрит!Да не би този сайт да е точно за“свободата на словото“,както ми се струва?Благодаря!

    • До Ани:
      Сайтът новини.бг е финансиран от ГЕРБ и това е причината да изтрият коментара Ви. В Скандално.нет такова нещо не може да ви се случи. Това е една наистина независима медия.

      • Много благодаря за информацията!И аз подозирах,защото от поне 15 дни не мога да пиша отговори на коментари!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *