Осман Октай: СТАВА СТРАШНО! Ето Защо Американския Посланик Привика Ахмед Доган!

Срещата между Ахмед Доган и американския посланик Ерик Рубин беше неглижирана и подмината от повечето медии, а малкото, които я отразиха, го направиха само за статистиката с по няколко семпли изречения. Вестниците и телевизиите у нас не отразиха US-срещата на Доган напълно умишлено. Защото подобни събития са знакови и много опасни за управляващото статукво.

Карадайъ и Доган на среща с американския посланик Ерик Рубин

Бившият зам.- председател на ДПС Осман Октай, известен още и като „дясната ръка на Доган, обаче хвърли светлина върху срещата между Доган и марионетката му Мустафа Карадайъ с американския посланик.

Поканата към почетния председател и настоящия лидер на ДПС е отправена от Държавния департамент, разкри Октай в тв. ефир. Двамата били привикани, за да дадат информация по две съществени теми:

Първата е свързана със засечена от ЦРУ масирана инвазия на емисари на Ердоган в смесените райони на България. Там те провеждат активна дейност, включваща срещи с местни кметове, духовници и политици, разкри Осман Октай. US-посланикът поискал да разбере дали Доган е наясно с процеса и го попитал до каква степен турските агенти могат да повлияят на мюсюлманите в България.

Заради влошените отношения на Вашингтон и Анкара, американците смятат, че турския президент ще се опита да предизвика хаос и в други региони на Балканите- най-вече в България.

Осман Октай

Втората серия въпроси на Рубин била свързана със съвсем прясната сделка на Доган по закупуването на ТЕЦ- Варна, коментира Осман Октай. Американците искат да знаят дали почетният председател на ДПС има някакви зависимости от Анкара и до каква степен те биха повлияли на контрола върху мюсюлманите у нас. Според Октай, е съвсем очевидно, че някой подарява мажоритарния дял от ТЕЦ- Варна на Доган.

Защо обаче тази среща не бе запазена в пълна тайна, а от нея се появи снимка на Доган, Карадайъ и американския посланик? Въпросният фотос е знак на ЦРУ към заинтересованите външни сили (разбирай Турция- б.а.), че Щатите държат здраво под контрола си мюсюлманите тук, коментира Октай. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *