Явор Дачков: Борисов ще бъде УБИТ! Смъртната му Присъда е издадена, затова не сдава властта!

Ако Борисов изкара мандата си докрай, заобикаляйки предсрочните избори, след 8 месеца ГЕРБ ще изчезне завинаги от политическия небосклон, а партията на Слави Трифонов ще заеме мястото й като поредния популистки напълно кух проект, лишен от каквато и да е идеология… чийто единствен смисъл и задача е да управлява докато краде пари. Може би не толкова авторитарна, но също така безидейна псевдо-партия. Бойко Борисов трябва незабавно да бъде унищожен политически, за да си отидат завинаги с него и ГЕРБ, и герберщината във всичките й отвратителни измерения. А с това и останалите кухи настоящи и бъдещи клиентелистки проекти без идеология. За да оцелее България. Дотам ни докараха онези, които 10 години малоумно убеждаваха лумпенизираното ни общество как без СИКаджийската мутра Борисов България била загубена.

Какво ще се случи при нови избори: Мисля, че много дълбоко се лъжат онези, които мислят, че социологията лъже – Партията на Трифонов действително ще вземе солидни проценти и може да играе основна роля в сформирането на следващото управление. Няма готино и мълчаливо мнозинство от българи, което не е представено и чака своя свестен лидер. По-голямата част от избирателите са прости като Борисов и Слави Трифонов. Затова и доминират в политиката и медиите през последните 20 години. Концертите на Слави в Лондон са пълни с народ, а българите в чужбина през последните 10 години масово гласуваха предимно за Борисов. Това не е обида към тях, а констатация. Но образа на мачото от Банкя залиня и същите тия хора масово ще прегърнат следващият популист и месия, какъвто се очертава да е Слави. Положението е антропологична катастрофа, каквато винаги е преобладавала по тези земи. Дори Волтер го е забелязал. Но през последните години се задълбочи.

А и ако Борисов хвърли оставката си навреме, ГЕРБ ще имат шанс поне да влязат в следващия парламент. Да не забравяме, че ГЕРБ все още държи цялата администрация и почти цялото местно самоуправление. И така ще е поне още две години – до следващите местни избори. На този етап е илюзия, че партията на Борисов ще изчезне изведнъж. Спомнете си как НДСВ се разпадаше в продължение на два 4-годишни мандата, въпреки тоталната дискредитация на нейния лидер Симеон Втори.

Друга обаче ще е ситуацията, ако Борисов не хвърли оставката си и се довлачи по корем до редовните избори след 8 месеца. Тогава ГЕРБ вече ще са в тотален разпад, функционерите й в местните администрации масово ще са се преориентирали към партиите от новата вълна, които дотогава ще са се очертали.

С всичко това искам да кажа следното:

В момента Борисов влачи Шайката си към дъното.

Онези, които го държаха на върха толкова години. В своя патологичен нарцисизъм и физически страх (в буквалния смисъл) той прецаква цялата си партия, която след 8 месеца на агресивни протести, ще е мръсна дума дори за най-върлите й фенове. През 1996-97 г. БСП вървеше по този ръб, но много разумно се отърва от Виденов, въпреки че последния нямаше вина. Просто ЦРУ му спретна една от добре познатите ни днес цветни революции и благодарение на няколко предатели в самото БСП, го катурнаха за месец. Но точно заради навременните оставки тогава БСП оцеля. И 4 години по-късно отново влезе във властта. Първо през задния вход – като даде двама министри на Царя (Костадин Паскалев). Следващият кабинет пък бе коалиционен с мандата на БСП. Този последвал 8-годищен възход на Столетницата изглеждаше напълно невъзможен през зимата на 1997 г.

Явор Дачков

Днес Борисов залага партията си в невъзможна игра на покер. Той силно наподобява комарджия, на когото цяла вечер му е вървяло, но след полунощ нещата са се обърнали и сега пропилява всичко в малките часове. И… няма да стане от масата, докато не банкрутира, не го набият или изгонят.

Ако се питате защо е тази негова упоритост: Неговият страх се изчерпва с едно – да не бъде арестуван или убит. Няма гаранции за едното, а за другото е почти сигурно. Впрочем Борисов се превърна в идеална мишена, защото за 20 години в управлението на държавата (като Главен секретар, кмет и премиер) сключи не една и две мръсни сделки и съсредоточи в себе си всякакви криминални и легални интереси, които ще се разрешат с неговото отстраняване. Прекалено голям финансов дял глътна. Борисов си отива защото се изхаби и стана непотребен , а не заради геополитическите катаклизми в САЩ, ЕС и Русия. На международното поле се е доказал като гъвкав гьонсурат и предан слуга на силните. Играчите у нас и в Германия, които го издигнаха и крепиха по време на цялото му „царуване“, са живи, здрави и активни. Но Борисов знае твърде много и никой от тях не може да си позволи лукса да го остави да си живее като обикновен пенсионер. Има и доста засегнати от авторитарната му власт хора, които биха си отмъстили по най-крайния начин, колкото и да не е професионално.

Другият голям проблем пред Борисов е, че е най-удобната политическа жертва, която криминализирания български и чуждестранен политически елит и спотайващата се зад гърба му родна и западно-европейска олигархия трябва да дадат, за да продължат да владеят и изсмукват ресурсите на колониалната западна Територия България. А България остана единствената страна в Европа, в която още няма осъден висш политик. Ако бях на мястото на Кьовеши, бих подхванал първо Борисов, а после и съратникът му на криминалния фронт Гешев. Първо, защото тия двамата най-много прекалиха. И второ – защото са много лесни мишени, които останаха без политическото си покровителство в САЩ и от разчитат само на личните си контакти с по-дребни покровители в ЕС. Та, Кьовеши вече няма нито една причина да не покаже енергичността и смисъла на новосъздадената европейска структура на главен европейски прокурор.

Борисов натежа на всички и най-вече на своите – вече е като камък на шията за давещия се.

Тежките ексцесии, грозните сцени на полицейско насилие срещу протестиращите в късните часове на 2 срещу 3 септември са предвестник на леталният му политически изход.

Борисов е заложник на Пеевски, Доган и останалата мафия и затова му е трудно да си тръгне.

Ако в ГЕРБ имат поне малко чувство за самосъхранение, ще му помогнат да го направи, за да се явят час по-скоро на предсрочни избори с „високата“ амбиция да останат в политиката поне още един 4-годишен мандат, макар и с 10-15 депутати. Останат ли в играта, макар и като фигуранти, някои техни функционери може и да си спестят затвора. Защото след 8 месеца това ще е невъзможно.

Друг е въпросът какво е най-добро за България. И то е следното: Бойко Борисов трябва веднага да бъде унищожен политически, за да си отидат с него и ГЕРБ, и герберщината във всичките й гнусни измерения. А с това и останалите кухи настоящи и бъдещи клиентелистки проекти без идеология. За да оцелее България. Дотам ни докараха онези, които 10 години малоумно убеждаваха лумпенизираното ни общество как без СИКаджийската мутра Борисов, България била загубена. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Да да , копелето което си е въобразило че е , Наполеон , ще му опънат кожата.И така трябва , прекалено много идиотии натвори за 10г.

  2. Хора,не гласувайте за нови партии,те са капан и ще ви измамят жестоко!

  3. Помощ,помощ,помощ ,сакат да тепат Бойче.Езикот да му исъне на тоя Дачков.Провокатор,гад, мислюва на Бойче лошаво.Полицията къдесте бре,нема ли кой да го прибере тоя подстрехател.

  4. Да всичките от монтерей са живи и здрави и с пълни гуши, изцапани с човешка кръв като любимия им мачо бай хуи дето всички обратни му се радват такива има и в монтерей където боко е изпълнил повече от 180 поръчкови убийства и самоубийства прикривайки следите им като мвр шеф влизаше като слон в стъкларски магазин за забърсване на следите и тази среща във Варна с цру беше да подрепи „нашето“ момче само едно обаче пропуснаха че има БОГ и той вижда всичко….

  5. Яворе, съвсем си се чалдисъл.
    В кой век живееш? За какви идеологии и цели говориш? Слез на земята. В днешно време държавите се превърнаха във фирма. Управлявана от картел наречен ЕС. България я разглеждай, като дъщерна фирма на САЩ и ЕС. Обслужващ персонал. За да промени статуквото си Яворе, на тая държава и трябват честни мениджъри, юристи и дипломати, които да обърнат палачинката. И това обаче без гражданска война няма да стане. Тук няма роля никаква идеология. Идеологиите умряха 2007г.

    • Напротив ,госпожо!Всяка обществена група или партия ,която управлява дадено общество има идеология чрез която го манипулира.Нейните възгледи и интереси се обосновават чрез идеологията им ,но дали тя е в интерес на обществото дали го води към развитие и прогрес или се използва само за експлоатация и води до разпад на обществото е вече друг въпрос!

  6. Смърт за Боко мършата и час по скоро да се отскубнем от пипалата на изсмукващ октопод ЕС

  7. СМЪРТ ЗА БОКО МЪРШАТА и час по скоро да се отскубнем от пипалата на изсмукващия октопод ЕС

  8. Винету го изтипосаха начело на държавата – веднага, след приемането ни в ЕС/ES и от тогава страната ни е възседната от кого?!
    Историческа справка:- след Освобождението от турско си изпросихме за цар – германец, а след подарената ни „демокрация“, ни върнаха – внук му! За да останат в каданс си регистрираха ГЕРБ и с третомандатника отново ни оглозгаха до кокал!

  9. Най-голямата грешка на Младенов беше че не докара навремето танкове за да разгонят тази паплач, която после се прероди в мутри и престъпници. Радев, ти си върховен жлавнокомнващ. Армията е подчинена на тебе и само на тебе, а не на Борисов или Каракачанов. Една рота и 2-3 танка пред Дондусов 1 ще са достатъчни да се измете тази банда.

  10. Живеем в 21ви век.Не са нужни ексцесии но трябва да се въздаде правосъдие! Съд и затвор за виновните!

  11. Не мога да повярвам, че тоя примитевен пасквил е написан от Дачков,имах по добро мнение за него, очаквах някой като него са каже, че „царя е гол“ за протеста.На никой не му пука за боко, ще го сменим на следващите избори но тоя пуч плаши с арогантността си, лицемерието и примитивния популизъм и най вече с хората които му дърпат конците и ще определят задкулисно дневния ред в държавата

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *