Върнах се от САЩ, за да Ви Изкрещя: ОСТАВКА!!! България е на нас, българите, а вие, Гербаджии, сте Еничари! ЗАТВОР за вас!

„Върнах се от САЩ, за да изкрещя право в корумпираните ви мафиотски мутри: ОСТАВКА!!!“

Така започва публикацията си във Фейсбук разградският представител в „Игри на волята” Desafío /Caracol TV/ Веселин Панчев. Той е на 32 години и от повече от 10 години живее в САЩ.

Ето и неговата разтърсваща публикация:

Веселин Панчев от Терминал-2 на летище София

След толкова дни на масови протести в цяла България, в Европа и по света явно още не ви е станало ясно, че не сте желани?!?!!

Долни, корумпирани, крадливи, нагли, неморални, безпринципни, родоотстъпници и предатели на история, род и родина ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ!!!

Тръгвайте си, за да не ви изметем по по-лошият начин!

Не може да тъпчете, подритвате и плюете по националния флаг, народа, историята, дядовците и бабите ни, майките и бащите ни, майките на деца с увреждания, децата на България… Не може да тъпчете до безкрай народа, неговите идеали, надежди и мечти!

Не заминах от хубаво в Америка! Да, там живея, но РОДНАТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ – ТЯ МИ Е САМО ЕДНА! С това безчовечно отношение към нея, герберски продажници, ми бръкнахте в най-милото – дълбоко в българската ми душа и сърце, а като гледам и в душите на милиони българи в България и по света!!! Продажни унищожители на България ОПГ ГЕРБ, Нося Ви хабер – Цялата Човешка и родова ненавист на българите в Америка и в частност Чикаго!!!

БЪЛГАРИЯ Е НАША, на народа, а Вие гербаджии корумпирани, вие сте еничари! Затова: ОСТАВКА И ЗАТВОР!

Веселин Панчев, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Не са еничари, защото никой не ги е отнел от майките и Родината им, за да се намират на земята ни! Цялата управленска гмеж са – ИБРИКЧИИ, продали душите си! Това са БЕЗРОДНИЦИ, ЗА КОИТО НЯМА МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО!

  2. Най-жалките и отвратителни управници са компрадорите-мразени от сънародниците си и продаващи Родината си! И за това, когато дойде възмездието, наказанията за такива продажници трябва да е най-жестокото !

  3. Браво,МЛАДЕЖО, досега гледах слушах събитията в България и ми ставаше тъжно ,защото не виждах Вас младите да се вълнувате от съдбата на милата ни родина за построяването на която отидоха животите на две поколения.Сега обаче се възхищавам от непоколебимостта и борбеността ви за отвоюване на малкото благословено наше късче земя на което ни е отредил великият Аспарух да живеем! Бъдете живи и здрави и само напред!

  4. Докато четях публикацията на БЪЛГАРИНА ВЕСЕЛИН ПАНЧЕВ от очите ми се стичаха сълзи от признателност и обич към всички млади хора, които искат да си върнем БЪЛГАРИЯ!

  5. БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ТЕ ВЪРНА В РОДИНАТА ВЕСЕЛИНЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ

  6. Оставка!Нищо по-правилно за политическата криза,в която се намира българското общество.Но,това е следствието от късогледите пишмян демократи „отгледани“ от бившият режим.А,иначе на Веско му прави чест да се завърне и включи в тези протести.И все пак,…много млади (като Веско),а и по-стари трябва да знаят причината.По времето на Желю Желев,се регистрира ДПС.Независимо от съпротивата за създаването партия на етническа основа,това стана факт!Ж.Желев,беше привикан в Ню Йорк и ДПС влезе в българската политика.И до днес етническата партия е водещ фактор за избиране и ръководене,посока на политическият вектор(!?). Главният прокурор в Чехия забрани съществуването на ком.партията в Пражки окръг.А,по същото време новите „демократи“( и много стари партийни величия)редактираха никролога на Майка България!!!Реално протестите трябва да бъдат и пред посолството в което дават инструкции на политическият елит.Толкова години радио „Свободна Европа, „Гласът на Америка“,“Дойче Веле“ громяха социалиЗъма и комуниЗъма на бай Тошо!И след промените щатските и евро-емисари си стиснаха ръце с комунистите(червени и сини)!

  7. Веско Панчев първо научи аритметика после ни давай акъл.Като яде кюфтета не мисли за България а сега с тези гръмки думи на един шофьор.Младежо нямаш харизъм просто много анаболи и мозък на кокошка.България е за нас.

  8. Жоре хареса ми становището за този лилипут Веско Панчев пълен с анаболи а една мацка не може да оправи.В щатите ял е KFC и е въртял геврека.Сега е тръгнал с трикольора и евтини мурафети да показва.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *