Шок! Николета епилирала дупето на Валери

Валери и Николета голямаВалери Божинов спазва завидна хигиена на цялото си тяло, като се къпе по няколко пъти на ден,  споделя сам той.

Футболистът не крие,  не понася нито един косъм по тялото си, освен тези на главата и че е напълно обезкосмен даже  и в най-интимните си части.

Космите на краката, гърдите и ръцете му били махнати  дълготрайно с няколко процедури на лазерна епилация, които периодично повтаря,  за най-милите си части Божинов  се грижел собственоръчно, използвайки най-модерните самобръсначки, или кола-маска.

Доскоро той  посещавал козметичен салон, където премахвали окосмяването и на всичко, което се намира под банския му, но след като разбрал, че момичетата не спирали да говорят за мъжките му атрибути и да го разнасят на приятели и приятелки, той решил, че е най-добре да прави това вкъщи, без да се излага на чужди погледи и на риска някой да заснеме процедурата и да го направи за резил в интернет.

Валери е напълно метросексуален мъж, не харесвал окосмяването в долната част на тялото и по негови думи  по хигиенни причини премахнал абсолютно  всякаква растителност от най-скришните и свидните си места. И понеже някои от тях нямал как да достигне сам, в козметичните процедури  се включвала активно  и съпругата му Николета Лозанова, която също няма нито едно косъмче по тялото и може да бъде неречена  експерт в грижата по обезкосмяването.

Нейна грижа било предимно дупето на Валери, което той по обясними причини не можел да епилира сам.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *