Шоу! Тони Стораро търси девствена булка за сина си Фики

Фики и ТониРазбрана и умна снаха си пожелава Тони Стораро през  новата 2015 година.

Певецът силно стискал палци синът му Фики да се задоми и това да стане по любов. „За мен като мюсюлманин по вяра,  е много важно булката да е добра и да е девствена, но пък не държа да е от род, близък до моя. Ние не сме чак такива традиционалисти, твърди Тони и явно е готов дори християнка да влезе в дома му, стига да отговаря на условията. Традиции, традиции, ама любовта не пита…

Важно е обаче  тя да е много разбрана и много да го обича, защото никак не е лесно  да чакаш певец  да се прибере рано сутринта, а ти да си сама  в празното легло”, добавя бащата, прочул се с песента „2,3,4”.

Миналата година наследникът му завърши Музикалното училище, отпразнува луд абитуриентски бал, не бе взет в Х фактор, върпреки добрите си гласови данни, но  подписа договор с „Пайнер” и записа успешен дует с Галена.

В любовните завоевания на Фики мюсюлманки не се срещат, а пък девствени девойки съвсем.  Той обича шумните компании и бързите свалки и едва ли ще доведе вкъщи някоя срамежлива мома от село, с която да развеят белия чаршаф след първата брачна нощ. Но това не пречи на баща му да си мечтае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xJkZG-VzNug

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *