Тони Стораро търси девствена булка за сина си

0

Жената на Стораро му е трета братовчедка

Тони Стораро

Популярният попфолк изпълнител Тони Стораро заяви при участието си в предаването на Сашо Диков, че бъдещата жена на сина му задължително трябва да е девствена. Той уточни, че това традицията в неговото семейство и не иска да се нарушава по никакви причини. Стораро уточни, че неговата жена Валя също е била девствена, когато са се оженили.

През нощта след сватбата било „голям смях”, защото младите така и не побързали да свършат работата, а първо заспали, понеже били много изморени от тържествата. По някое време роднините започнали да чукат по вратата с изискване да им покажат доказателства за успешното протичане на първата брачна нощ. Тони им казал да почакат до сутринта, отсрамил се и по трети петли извадил доказателствата за щастие на фамилията.

„С моята съпруга Валя сме трети братовчеди, но това не е проблем. Когато нашите започнаха да тропат по вратата, ние всъщност още не бяхме започнали. Много се смяхме, но на сутринта всички бяха щастливи”, спомня си с умиление певецът.

Той допълни, че за самия него семейството е най – святото нещо. Не може да си представи по никакъв начин, че децата му биха могли да имат друга майка. Изпълнителят разказа още, че неговият артистичен псевдоним Тони Стораро бил измислен от Магърдич Халваджиян, с когото преди време работили заедно.

http://www.youtube.com/watch?v=7-A6WLQqSCE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *