Зуека и Рачков на нож за пари

ЗуДимитър Рачков и Васил Василев – Зуека започнаха новата година сърдити и на нож. Двамата колеги отдавна  не се понасят особено през последно време и екипът на Магърдич Халваджиян не е ясно  как ще снимат новия сезон на „Господари на ефира“ и ще укротяват страстите по сцената.

И изобщо как ще ги накарат да бъдат смешни за зрителите, като трябва преди това да потушат напрежението между тях. Според техни колеги водещите изпитвали невиждана досега неприязън  един към друг по финансови причини.

Малко преди ваканцията по празниците Магърдич съобщил, че тази година  ще има увеличение на заплатите, но не на калпак, а  на всеки според приноса му към фирмата. Случило се така, че Митко Рачков сега взима с 800 лева повече, а заплатата на Зуека била  вдигната само с 300 лева. Това страшно много го обиди, разкриха от екипа на предаването.

Откакто стана баща и плаща издържа и на бившата си жена и на дъщеря си от първия брак, Василев е станал голяма стипца , брои си всяко левче и фактът, че го ощетиха така изобщо не го зарадва“, разкриват  хора от шоуто.

Къщата, която пък Зуека си построи в покрайнините на София, му оголила всичките спестявания и затова  бил страшно чувствителен на тема „пари“.

Василев, който наскоро стана баща за втори път, се засягал и от факта, че всеки път, когато поканят него и Рачков да водят  някое събитие, той получавал по-малък хонорар от колегата си. В същото време пък Рачков му завиждал за новото семейство, за искрената любов и за детето. Той искал бебе от Мария, то тя не давала и дума да  се издума и нямала намерение да бременее втори път.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tUaZVM9sDfw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *