Шок! Сашо Диков иска да става баща на 63!

Сашо Диков голямаМесец преди да навърши 63 години, Сашо Диков казал пред свои близки приятели, че се чувства достатъчно млад, за да си направи още едно дете.

А не да чака единствената му щерка Петя да го дари с внуче.  Той доверил тайното  си желание пред  тесен кръг от приятели и казал, че  това желание  ще си намисли, докато духа свещичките на рождения си ден –  25 юли.

Вдъхновението му за  още едно отроче на стари години  дошло след  бомбастичната новина, че 59-годишният Волен Сидеров щастливо очаква  дете от приятелката си Деница Гаджева.

„Щом той може, на мен какво ми пречи да си направя и отгледам едно“, подскочил ентусиазирано Диков по повод радостната вест за атакист №1. Но премълчал  истината – че мечтае да забремени „златното момиче“ на България Лили Игнатова.

Неотдавна устатият водещ  се изчерви в предаването „Комбина“, когато му показаха снимка на все още запазената гимнастичка. Тогава той не можа да се измъкне с финес от пикантните въпроси  дали са заедно и откога имат връзка и единствено измърмори, че не  иска да съобщава подробности.

Бившата гимнастичка е на 50, т.е. според съвременната медицина все още в детеродна възраст, което увеличава шансовете на Сашо да дундурка бебе в предпенсионните  си години. Не е ясно обаче дали единствената му дъщеря Пипи няма да го изпревари и да роди от гаджето си – българин, който живее в Англия и с когото са заедно  от години.

Наскоро Петя  призна, че иска да се омъжи за него, но при условие, че той дойде в България, за да бъде тя по-близко до родителите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *