Вижте какво гадже си хвана Калин Врачански

Калин Врачански3Калин Врачански отново има жена до себе си, но този път много различна от стереотипа, с който всички бяха свикнали.

33-годишният синеок актьор отскоро има нова любов и упорито я крие от всички.

Причината за тайнствеността не били само папараците, а нещо доста по-основателно. Дамата си има съпруг. Макар че Калин се опитвал да бъде дискретен  заради факта, че е омъжена, колеги го спипали по тъмни доби да се натиска в парка с тъмнокоса дама.

По-любопитните веднага проучили, че въпросната брюнетка  е щастливо омъжена от години и върти собствен дом и семейство. Новата изгора на Врачански не е и от театралните среди за разлика от всички предишни гаджета.

Най-дългата връзка на звездата от „Стъклен дом“ имаше 8-годишна връзка със Силвия Петкова, която също е актриса. Явно на Калин му писна да ходи с колежки и реши да си  пробва късмета с нещо различно, говорят  зад гърба му негови приятели. Те издават и че когато актьорът  искал да остане сам и да не го преследват непрекъснато луди почитателки, сам си измислял и твърдял, че си има любима и много я обича.

Според  някои, който засега  не се очертава като  семеен тип, предпочитал връзки за една нощ, или да ходи с обвързани или омъжени дами, за да може, когато реши да бяга от тях, раздялата да е по-лесна и да има основателна причина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *