Благо Георгиев се пече с Куини в Дубай, любимата му заряза школото

Благо Куини1Бившата на Благой Георгиев – Христина, която му роди две деца, направо е полудяла от нерви и не е на себе си през последните месеци.
Гимнастичката е  сериозно наранена от поведението на футболиста, който беше мъжът на живота й.

Благо зараза жена си и невръстните си рожбите Йоана и Давид и сега навсякъде се перчи с новата си тръпка, която още е ученичка, но откакто се залюбиха, не е стъпвала в класната стая.  Все пак тя се стяга за абитуриентски бал, а кой ще й изкарва  матурите още не е ясно. Куини-Алис замина с Благо за Дубай,  за да  отпразнуват рожедния му ден в шикарен ресторант аквариум, където менюто струва майка си и баща си. Двамата не само празнуваха, но и заляха интернет със снимки как се пекат на плажа, как се целуват, как романтично се държат ръка за ръка като тийнейджъри и всичко, което вършат влюбените.

Куини  е лудо влюбена в чаровника, който може да разтопи и женски камък.  Тя даже натискала Джизъса да вдигат помпозна сватба веднага след нейния бал и да стане първата му законна жена, тъй като с бившата си той не намери време да скючи брак. Новината остигнала до ушите на Христина, която буквално издивяла. „За каква се мисли тази, съсипа ми семейството, остави ми децата без баща! Направо ще я удуша!“, беснеела бившата половинка  на Благо.

Футболистът на руския „Рубин“ напоследък почти не виждал децата си. От една страна той нямал време, защото плътно бил до Куини и тя не му давала да мръдне, от друга  ядосаната гимнастичка не му позволявала да докосва мъничетата, след като току що е излязъл от обятията на съперницата й. Въпреки това  Благо стриктно изпълнявал финансовия си ангажимент като баща и всеки месец внасял прилична сума в банковата сметка на Христина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *