Ники Михайлов стана Дядо Коледа за Алисия

аЛИСИЯ И НИКИ1Ники Михайлов изненада Алисия много приятно преди Коледа.

Той й накупи  невероятни подаръци, с които не пропусна  първо да се  щракне във Фейсбук. Явно той  се е почувствал доста гузен заради мнимата си афера с Калина Паскалева и реши да „изкупи вината си”.

Злите езици изригнаха, след като футболистът  беше засечан от хейтъри, че праща любовни покани към скандалната брадърка Калина. Заради тази мнима афера подозренията на клюкарите бе, че е решил с шикозни дарове да омилостиви и замаже очите на жената до себе си, пише HotArena.net.

Съмненията си останаха, въпреки че  футболистът побърза да изстреля истината на страницата си във Фейсбук, като гневно отрече да е писал каквото и да било на изкусителката и обясни, че съобщенията са изпратени от фалшив профил. Освен това той добави, че не харесва жени като авторката на „Дневника на една ку*ва“  и я посъветва да не си прави пиар на негов  гръб.

Сред подаръците за Алисия има обувки на Кристиян Лубутен,  за 700 евро за чифт и шал за още четиристотин и петдесет евро. Но не какъв да е шал, а на Хермес. Той иска любимата му да изглежда маркова отвсякъде. Извън обувките е шала, той каза, че пази най-голямата изненада за самата Коледа и тогава ще й я даде.

Ники Михайлов не е забравил и малкия Валерко, на когото играе ролята на баща. Хлапето ще бъде засипано със скъпи подаръци. За сметка на това не е ясно дали биологичнят му баща се е сетил да му купи нещо от Италия или ще отложи това за последния момент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *