Митьо Очите зарадва щерка си за празниците с джип за 800 бона

МитьоМитьо Очите се показа като свръхщедър татко и подари на дъщеря си джип от лимитирана серия, струващ цели  800 бона.

Соченият за подземен бос в Несебър и по Южното Черноморие  решил да завещае на скъпата си и послушна дъщеря  прочутия си Мерцедес G-клас, който беше негова гордост, поръчков е и има всички екстри.

Колата е свръхмощна –  800 конски сили, всяка от които струва по 1000 лева и общо возилото наближава милион.

Станислва, която дълго време бе възпитавана само от баща си и то строго, не можела да повярва на късмета си. Тя се изфукала на всички приятели с новата си придобивка и даже се снимала как я кара.

Момичето има доста неродостно детство. При опит да бъде взривен баща й преди години, в колата – бомба се оказа майка й. Жената и гардовете й станаха буквално на парчета, а малката Станислава и братчето й останаха сираци. Тогава Митьо се посвети изцяло на тях и не се ожени, докато те не израстнаха. Двете деца нямаха нормално детство, бяха държани под ключ, а строгият им родител ги следеше като орлица и даже ги подлагаше на тестове за наркотици.

Сега Станислава е голяма, но не разчита на парите на баща си, а си е направила собствена таксиметрова фирма и я управлява вещо и строго. Въпреки това от персонала я обичат, защото винаги е готова да изслуша всички и да им помогне при нужда.

Сега брат й е под опеката на баща й и е следен строго да стане почтен човек, но още е малък да се занимава с бизнес и да получава скъпи подаръци. 

Малчуганът вече се забавлявал по дискотеките, но само в присъствието на своя баща.

https://youtu.be/bPI_YkadbzA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *