Помните ли победителя Лестер от Биг Брадър? Вижте какви ги върши сега!

ЛестерПобедителят в „Биг брадър ол старс 2012” македонецът – Никола Настески – Лестер, слезе на дъното.

След безполезните си опити да влезе в шоубизнеса и да стане певец или актьор, той ударил на камък и в двете поприща. Затова се преместил в Дубай да пее в ресторант, в който идват македонци, сърби и българи. Там бил харесан от посетителите не само като третокласен певец, но и заради атлетичното си тяло и невинното лице.

Така постепенно след като изпеел песните си, оставял микрофона и тръгвал с посетител, който искал да си поговорят извън заведението, например в хотелската му стая. Никола видял, че в тази професия има много повече хляб и започнал да изкарва прехраната си като платен любовник.
За един сеанс той взимал повече пари, отколкото майка му в Скопие за цял месец превиване в на гръб  на държавна заплата.

След като стана симпатичен на публиката и грабна титлата „Любима звезда на България”, македонецът се повъртя у нас, даже искаше да сключи договор с Пайнер, но не го финализира. Завъртя краткотрайна любов с едната тризначка – Надежда, но и там нещата не потръгнаха, защото парите свършиха.

И той потегли към Дубай. В началото като обикновен сервитьор, после като салонен управител, а накрая и като изпълнител на няколко песни в местен ресторант. Но парите не му стигали и решил да започне най-доходната професия.
25-годишният имигрант буквално бил сред любимците както на мъже, така и на жени.
Възползвайки се от привлекателната си визия и природен чар, както и непристорена усмивка,  Лестер лесно се си намирал  платежоспособна клиентела. Наемали го самотни жени на средна възраст като компаньон по време на престоя им там. Те хем се разхождали вечер под ръка с него по ресторантите и баровете, хем в леглото задоволявал и най-перверзните им прищевки.

Македонецът не подбирал и стига клиентът да има пари, нямало значение от кой пол е. Младежът бръмчал както с жени, така и с  богати мъже, като гостувал по апартаментите им в петзвездни хотели. И си излизал винаги по-богат и по-доволен от живота.
Заради доходоносната си работа в Дубай младокът нямал време да се види с близките си и от две години не е стъпвал в родината си.

Пътувал, но до екзотични дестинации, винаги в мъжка компания и винаги по договорка за по-тлъст чек.

https://youtu.be/QtaZP0gyDqw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *