Венета Райкова бясна на Николета! Окрала я безпарденно

ВенетаВенета Райкова сериозно се вбеси и изригна в сред приятелите си  против предаването с четец  Николета Лозанова – „Папараци“.

То бива нахалство и безпардонност, но тяхното минава всякакви граници, съскала ядосаната ексводеща. От жълтия таблоид „Папараци“ буквално копираха идеите на Райкова, като организираха светска коледна вечеря в ефир, в която цапнати в устата дами коментираха най-пикантните жълти случки  през изминалата година.  Направиха го клюкарски, с удоволствие, потапяйки се във всяка пикантерия.

Получилата временен игнор  от светската журналистика Венета Райкова тутакси реши, че идеята  на Николета и екипа й не е нищо оригинално, а пладнешка кражба на традиционните коледни трапези, които самата тя  правеше в предаването си  „Горещо“. И които се радваха на висока гледаемост и предизвикваха сериозни дебати в сайта на предаването.

„Зрителите не са с толкова пликоумни и със сигурност не са забравили, че точно същият сценарий имаше в  в предаването ми в края на всяка година. Сценаристите или са налегнати от пълна  творческа импотентност, или ги мързи да измислят нещо ново“, ядосва се блондинката.

Софрата на „Папараци“ запълва времето  в две поредни недели, записана е доста преди Коледа и показва стари случки, а обичайните свахи  Кали, Бони, Ива Екимова и Христо Сираков дрънкат едно и също и са толкова весели, че явно преди това  са се почерпили яко и не си мерят думите. Наложило се най-острите реплики да бъдат изрязани, за да не отидат участниците в съда за обида. .

И докато тук предаването тече на запис, Николета отново е отшумяла зад граница и показва на всички мераклии задните си части чак от Дубай.

https://youtu.be/fQDuoU7jb88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *