Веганът Къци стана месояден! Доктори го сплашиха, че го грози смъртоносна болест!

Къци шокОт няколко месеца Къци Вапцаров яко се е паникьосал за здравето си и търчи по доктори.

Той  се подлага на всякакви изследвания в избрани частни клиники. Шоуменът се чувствал отпаднал, нямал сили за нищо, виело му се свят и му се спяло.

 Причина за проблемите му не било открита от лекарите и се наложило  многократно да дава кръв и да минава през кабинетите на всякакви специалисти, което му коствало солидна сума пари, но той не искал да пести от здраве.

Къци не се чувствал комфортно още през лятото, но го отдал на горещините.  Дошла есента, топлото време си отишло, но проблемите му не. Точно тогава получил предложение да участва в Биг Брадър ол старс и решил първо да спечели хонорара от формата, а защо не и да победи, а след това пак да тръгне по лекари.

Веднага, след като бе изгонен от продуцентите, Къцамун отново тръгнал по клиниките. Странното било, че клинически бил здрав. Изследванията не показвали никакви отклонения, но в същото време световъртежът и отпадналостта били налице.

Тогава известна софийска лекарка го посъветвала да смени режима си на хранене и да прояде месо. Според нея дългото вегетарианство се е отразило лошо на организма му, защото непрекъснато се лишавал от жизнено необходими вещества.

Така Къци се принудил отново да включи месото в храненето си. Хапвал си поне два пъти седмично екологично чисто бяло пилешко месо и пиел витамини.

В момента новата „диета“ действа и шоуменът най-после се почувствал жизнен, а световъртежът и умората изчезнали.

https://youtu.be/k09GJxSRaMU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *