Къци Вапцаров се въргаля с 5 момичета на късмета в потресаващ видеоклип!

Къци Трака-трак
Къци Вапцаров, който е вторият изгонен от „Биг Брадър Ол Старс“ е правил неуспешни опити да пробие в музикалните среди. Водещият на „Риск печели, риск губи“ има заснет видеоклип, направен през миналия век, в който участват и 5 момичета на късмета. Песента и клипът са морски, а особен смисъл в текста няма. Сюжетната линия се върти около това, че е лято и е време за море и както Къци пее: „Трака-трак, на море ще идем с влак“.

По-интересен е самият клип, в който Къци Вапцаров показва завидни танцьорски умения, изпълнявайки сложна хореография от вдигане на ръце и поклащане встрани. За да е по-забавно видеото и да пресъздава летните страсти, момичетата на късмета повалят Къци в пясъка, а някои от тях се въргалят заедно с него, като самият той въобще не се съпротивлява.

Къци Трака трак

Облечен в дълъг жълт потник и хавайски бермуди, водещият дори прави леки чупки в таза в такт със знойните момичета. Най-смешното в клипчето е момент, кой монтажистите са изпуснали. Докато Къци и момичетата се возят на атракционно влакче, една от асистентките му си удря доста силно главата в желязна тръба.

Очевидно Вапцаров е искал видеото му да прилича на хитовия по онова време „Спасители на плажа“, тъй като в някои кадри и той, и момичетата в изрязани бански тичат по плажа.

За страстта на Къцамун, както Фънки нарича водещия, към американския сериал се знае още от първото му участие във „ВИП Брадър“, когато той показа особени симпатии към гост – звездата Памела Андерсън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *