Шок! Тефтерче с черен списък крие Кристина Патрашкова

патрашковаЖурналистката Кристина Патрашкова явно е доста  злопаметен и отмъстителен човек.

 Водещата на клюкарска рубрика в жълтото предаване  „Папараци“ си води специален дневник, където описва всяка своя среща с родните звезди и подробностите, които интервюираният изпуска, без да иска. Така се въоръжава с безценна информация, която използва, когато й потрябва, или просто така – за всеки случай.

Ако някой посмее да й откаже да се яви предаването и да си признава неудобни тайни, а тя да го разпъва на кръст, веднага  попада в черния списък. Той се намира на последните страници на доста  луксозен тефтер и там са имената само на провинилите се. И съответно биват наказани.

Певците Орлин Горанов и Орлин Павлов не се съгласили да участват в жълтия й кръстосан разпит и доста презрително отрязали водещата и мераците й да се дълбае в личния им живот. Те веднага попаднали на последните страници и оттогава няколко пъти Кристина насъсквала след тях папараците, които ги преследвали, за да изкопчат някоя пикантна тайна от ежедневието им.

Да откажеш на Патрашкова се оказва доста смело и опасно начинание. Веднага попадаш в списъка и рано или късно тя си го връща. Не, че е злопаметна, а просто професия, оправдават я колегите й.

Засега един от списъка й поискал услуга, но тя му напомнила за отказаното интервю и на свой ред го отрязала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *