Шок! Малък Тошко катастрофира! Посреща Нова година в болницата с комоцио

Малък ТТодор Славков пострада във верижна катастрофа вчера  на бул. „Симеоновско шосе“. Той е  настанен във ВМА и има сериозна рана на главата.

Лекарите се съмняват за комоцио и правят всякакви прегледи. Най-вероятно има счупвания по тялото, които още не е ясно какви са. Но едва ли ще бъде изписан днес и ще пропусне купона, който грижливо подготвял.

Катастрофата станала доста куриозно. Две коли се сблъскали, а в това време внукът на Тодор Живков идвал към тях откъм пресечката. Той не допускал, че колите ще се ударят, преценил да се вклини в движението, след като те отминат, но след удара не успял да реагира и въпреки че ударил спирачки, се натресъл в тях.

Четири души са ранени при пътното произшествие. Сред тях са гвардеец и детето му, което не е пострадало сериозно, но заради извитите ламарини се наложило да го вадят през прозореца. И четиримата са приети в болница.

На тримата шофьори са взети проби за алкохол, но все още няма излезли резултати. Нараняванията им не са тежки, само колите им са сериозно пострадали.

https://youtu.be/7bJ4rfZJwzg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *