Ужас! Синът на Деси Слава призна: Мамо, аз съм гей!

Деси МайкиДеси Слава е в шок, защото синът й Майки непрекъснато й поднася изненада след изненада и както се досещате – не от най-приятните.

Като всяко дете, което расте само с майка си и баба си и което вместо ежедневно внимание, получава пари за компенсация, че мама все отсъства, Майкъл бил изключително капризен и разглезен и винаги искал да става на неговата.  Освен това непрекъснато искал да бъде оригинален и от време на време шокирал майка си с някой типично момчешки „подвиг“.

Малко след като Деси излязла от Биг Брадър, 15-годишният младеж, който внимателно гледал предаването и си харесал Евгени Минчев като пример за устатост и отстояване на позиции, внезапно заявил на майка си, че е гей. В прав текст той казал, че си пада по момчета и тя трябва да го приеме такъв, какъвто е. Уж широко скроената родителка буквално зяпнала и започнала да се чуди истина ли е това, или детето й си измисля.

Тя била адски притеснена и доверила проблема на приятелки, които пък решили, че Майки е прекалено малък, за да знае каква е ориентацията й. Те я успокоили, че в момента той е пубер, променя си мнението всеки ден, оригиналничи, а може би и по този начин търси да задържи вниманието й.

Това не е първата изцепка на хлапето, от пет години Деси трудно се оправя с него и за да го възпита добре, тази есен тя го записа  да учи зад граница- в Американския колеж в Солун. Тя реши да го остави да се оправя сам, да не й плаче непрекъснато на рамото и се надяваше, че казармената обстановка в пансиона и желязната дисциплина, която се изисква там, ще го вкарат в правия път.

На момъка явно там не му харесва никак, защото в мига, в който се прибра за първата си ваканция за Коледа, изтърсил в прав текст на родителката си,  че изпитва влечение към момчета.

Той се обърнал към нея и небрежно казал  :“Мамо, да знаеш-аз съм гей“, след което оставил Деси с отворена уста.

Сега певицата търси помощта на психиатри и психолози, но това единствено ще й помогне да разбере дали синът й си прави поредната лоша шегичка, или наистина е тръгнал по другия бряг.

https://youtu.be/Bkssj_ElIEo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *