Джино срамежливо призна: Не съм милионер!

Джино ще ревеПобедителят в тазгодишния сезон на VIP Brother – Джино, си призна, че не никакъв милионер, а просто средно заможен мъж.

Той бил стреснат от визитката, която екипът на шоуто му спретнал, тъй като на нея приличал на глупаво и лигаво богаташко синче.

Имам много неща, но не съм милионер. Мога да си позволя добър живот, но не рина парите с лопата и нито аз, нито баща ми притежаваме милиони. От предаването малко се поизхвърлиха, искаха да ме представят като сбъдната американска мечта, аз наистина съм такъв, но не чак до такава степен.

Имам жилище, имам коли, но там да имаш кола е необходимост, а не гъзария. Не съм маминото и таткото синче, както излезе във визитката ми. Работил съм рамо до рамо с баща ми още от малък. Не ми е давал готови пари, даде ми приличен старт в живота. Това, което притежавам,  е постигнато с много упорит труд и се натрупа с много  време. Нищо не ми е паднало даром от небето, катеторичен е победителят.

Ние имаме транспортна фирма, превозваме стоки, но не си мислете, че стоим в някакъв офис и правим графици на шофьорите. Баща ми кара камион, аз също карам камион, не наемаме излишни работници, не се правим на шефове.

Баща ми има и няколко сгради, които дава под наем предимно на българи.

Аз започнах собствен бизнес, тунинг на коли, но още не съм го разработил, защото дойдох да участвам в предаването. Като се върна, ще го продължа. Не очаквах, че ще остана толкова време, нито пък, че ще победя. Щастлив съм, че победих, но не съм щастлив от образа, който ми създадоха – на мамино детенце. Аз не съм такъв, оплаква се фалшивият милионер.

https://youtu.be/iBuRw3VLbXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Hayde stiga s towa pederastche dolno, koeto gleda kato tapo tele predi zakolenie.
    Eba si mirizliwija tziganski bokluk!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *