Шок! Емануела и Джино Го Направиха Пред Цяла България! За да Отмъстят на Неверните си Половинки

Емануела целувка ДжиноТипичен любовно-кулинарен роман завързаха Емануела и Джино в „Черешката на тортата“, където се предполагаше, че трябва да се говори за готвене, а не за любов.

Още първия ден певицата се оплака, че няма кой да й изчисти снега от терасата и докато готвеше, се появи Джино с чисто нова лопата и се зае да чисти огромния й балкон. Тя полюшваше собствените си балкони насреща му и доста оборотното американско ергенче буквално лапна по нея.

Къде на шега, къде наистина, Джино обяви, че ще я вземе за съпруга в Америка! Хем и деца нямало нужда да й прави, тъй като тя вече си имала. Певицата се включи в шегата му и заяви, че няма против да му роди и на него едно, стига да й обещае, че ще е момиченце, защото вече й било писнало от мъже.

Отношенията на Джино и Емануела се развиха мълниеносно и на третия ден двамата вече се целуваха. Всичко тръгна от въпроса има ли фолкаджийката силикон в устните, или не. Тя призна, че имала, но малко. Джино се направи на разсеян и попита какви са на мекота и усет силиконови устни. Ела сам да провериш, закачи го певицата.

И без да му пука, че е на официална вечеря и поне две камери го следят, победителят във ВИП Брадър едва не събори масата, метна се върху красавицата и жадно впи устни в нейните. Останалите нищо не можаха да направят, освен да викат „горчиво“.

Според приятели на горещата двойка, двамата са се наговорили да мъстят на неверните си половинки. Емануела иска да покаже на Димитър Динев, че мъжете още я желаят и няма да страда по него, а Джино на Джена – че като тя се е сгодила, той няма да живее като монах и не му пука за нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZSji_DyNOVE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *