Кобилкина учи Жени да Проституират срещу 5 бона в курс за Гейши!

КобилкинаСексоложката Наталия Кобилкина става все по-взискателна към ученичките си и не дава уроци на бедни.

Новата й инициатива е на Малдивите, където ще прави едноседмичен  семинар за дами на наболялата според нея тема „Щастлива жена или Гейша“. Там мераклийките ще се обучават да обслужват мъжете не само с телата си, но и интелектуално и да им бъдат партньори не само в леглото, но и да разговарят умно с тях, докато си пият питието.

Семинарът се препоръчва и за жени, които имат все още влюбени в живота майки. Сексоложката съветва дамите да отидат на Малдивите  с майките си, защото семинарът би бил чудесен осмомартенски подарък за тях. Или по-скоро за нея, тъй като колкото повече жени събере, толкова по-голям хонорар ще получи.

Този път цената за семинара заедно със самолетните билети и нощувките в  луксозен хотел е доста солена. За 6 дни кандидат-гейшите трябва да броят 2 800 евро, в които се включва и таксата за присъствието на самата Кобилкина, както и цената на уроците й. Отделно като ръководител на група, тя получава специални бонуси от хотела и почивката й излиза без пари.
Проверка показва, че много туристически агенции предлагат подобни оферти доста по-евтино и едноседмична почивка струва с 1 000 лева по-малко. Но пък я няма екстрата дамите да слушат лекции за йонита-та и да правят упражнения с вагиналните си мускули.

По груби изчисления сексоложката ще почива без пари на Малдивите и ще се върне със солидната печалба от 15 хиляди лева за шест дни, а наивнички не липсват и даже има записани не само за този семинар, но и за следващите й изяви у нас и в чужбина.

Бизнесът й си го бива, мърморят истински сексолози, които не могат да съберат и пет човека да ги заведат на Витоша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/n8PEiY02bXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *