Шок! Наталия Кобилкина Мина на Жени! Виж тук:

КобилкинаСексоложката Наталия Кобилкина внезапно обяви предпочитания и нежни чувства  към собствения си пол.

Любовният гуру на българските дами не е преминала на другия бряг и не е разширила познанията си в по-различна секс конфигурация от класическата мъж-жена , а просто е открила колко е красиво и приятно да поконтактува неслужебно с представителки на своя пол.

Досега, унесена в работата си, тя приемаше жените като клиентки, на които да разяснява как да извлекат максимална полза в леглото и как да станат куртизанки в очите на собствените си съпрузи или любовници.

Тези дни обаче Наталия се сближила с няколко дами от Италия, където в момента е на почивка. Там тя открила предимствата на истинското женско приятелство, на възможността да се наслаждаваш на приятен разговор, весели сбирки, шопинг терапии и други забавления.

„Възхитена съм! Обожавам моите италиански приятелки! Открих, че понякога с умни и добри жени можеш да получаваш повече забава, отколкото ако си в компанията на мъж“, написа възторгната  Кобилкина в профила си в социалната мрежа.

„Надяваме се това да е временно и да се върнеш в обятията на мъжете, за да има на какво да ни учиш“, ревниво коментираха излиянията й нейни  фенки, а тя ги увери, че не е обърнала резбата и ще продължи да дава креватни съвети.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *