Моника Валериева погна „Лудия репортер“: Сам си си Виновен, че Александра ти Изневери! Виж Тук:

Моника ВалериеваГорещата моделка Моника Валериева най-неочаквано се намеси в скандал № 1 в хайлайфа тази седмица – а именно раздялата на накичения с рога „луд репортер“ Даниел Петканов и гаджето му Александра Богданска, която се оказа проститутка на повикване.

„Искам да уточня, че не познавам Александра и не съм пристрастна, а само принципна“, пише Моника.

„В цял свят мъже изневеряват на жените си и жени на мъжете си.

Така е било и така ще бъде!

За една изневяра имат вина и двамата от основната двойка. Единият не се чувства добре в тази връзка, не намира това, което търси, а другият или не може или не иска да му го даде. Или си заравя главата в пясъка, а после като опре ножа до кокала, изведнъж писва: „Олеле, колко ме нараниха!“

Културните хора просто се разделят. И никой не разбира какво се е случило.

Отново наблягам на факта, че не познавам Александра. Не зная мотивите й за изневярата, но искрено я съжалих, когато това стана достояние на цяла България.

лудия репортерДаниел твърди, че имал нужда да си излее болката, за да му олекне. Възможно е да е така. Но аз отстрани виждам и още нещо – жажда за мъст! Защото не мога да си обясня публикациите на тези снимки с флиртовете на Александра по друг начин – освен като отмъщение. И размахване на мръсно бельо.

Ако един мъж иска да се изповяда и да му олекне, можеше да го направи по-деликатно. В случая върху момичето се стовари огромна кофа помия, а то не можа да се защити.

Раболепно всички приятели на Даниел започнаха да го защитават и да му пригласят в оплюването на прегрешилата дама.

А някой нея попита ли я защо?

В една изневяра винаги причината е и в двамата.

Затова не съм съгласна с това, че всичко бе стоварено върху главата на моделката, а приятелят й се превърна в невинна жертва.

В историята има още нещо, сигурна съм, но той е журналист и истината няма да излезе наяве“, пише разгневената Моника, която също преди време пострада от писания в пресата. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. евала на момичето само така се прави да продължава да чупи курове живота си е неин и ако иска може да се ебе със всеки срещнат стига да има пари и да си плаща.относно „лудия репортер“ няма да е толкова наивен занапред и ще знае че такива жени като нея моника валериева, николета лозанова и прочие са бадещето на нашата деградирала нация.а за нас мъжете наивни по детски остава да си мечтаеме за „любов“ и вярност и ако може да си намериме някое момиче което да ни лъже по малко А.й

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *