Гала тръгна на Лов за Нов Мъж! Виж Тук:

ГалаТв водещата Гала излиза в ефир през новия сезон с доста странна занимавка.
Тя си търси упорито нов мъж, до когото да стои добре и двамата да си пасват.
Причина за този обрат в поведението на водещата не са обикновените караници  със скъпия й Стефан, а новата концепция на предаването й по Нова телевизия.
След толкова години упорито квакане на кокошки по екрана, продуцентите на „На кафе“ решили, че е крайно време да се чуе и гласът на петел. И той да защитава мъжката гледна точка, особено по теми, в които жените критикуват недостатъците на силния пол. Все пак този пол трябва да се защити.
Издирваният мъж трябва да е хубавец, да е сладкодумен, да може да се разбира с много жени накуп и на всичкото отгоре да може да готви.
Задачата е много трудна, да не кажем невъзможна, ако трябва всички тези качества да се съчетаят в един-единствен мъж. Но от екипа на предаването са решили, че е крайно време женската седянка да бъде допълнена и от мъж със собствено мнение, стъпил здраво на земята.
В момента цялата сбирщина, работеща в „На кафе“ се е активизирала и се оглежда за мачо, който да застане пред екрана. Обявен е и конкурс, като основната и последна дума ще има Гала, защото тя ще работи с избраника.
Водещата пък внимава да не е прекалено идеален, за да не я засенчи!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *