Шок! Пращат Гала в пенсия, доскучала на зрителите

ГалаНова телевизия смята да пенсионера  водещата на сутрешното  предаване „На кафе” Гала, с която зрителите се будят откакто се помнят.

Блондинката навъртяла  15 години на екран в един и същ формат и това е достатъчна причина да се потърсят нови лица, затова този сезон най-вероятно ще й е последният и няма повече да събира врачки и баячки в студиото.

Шефът на  телевизията Дидие Щосел смятал, че предаванията имат нужда от по-млади и свежи лица, които ще привличат по-голяма аудитория, а не само пенсионерките и безработните.  Освен това, заплатата на Гала му била постоянно трън в очите. Водещата взима  17 000 лева месечно и това за родните стандарти била огромна сума. Той смята, че за такова предаване е нормално да се плащат половината от тези пари, пък и останалите колеги на бившото момиче на късмета с основание мърморели, че взимат в пъти по-малко.

Гери Малкоданска и  спортният журналист Георги Драгоев са сред спряганите кандидати, които ще заместят непоклатимата водеща.

Драгоев бил един от фаворитите  Щосел, който иска още по-голямо раздвижване и двама водещи на сутрешното предаване, което доскоро беше лидер в този часови пояс, но на зрителите започна да им омръзва и рейтинтъг стремеглаво да пада.
Все пак Гала няма да остане на улицата, заради богатия си опит в избиране на  гости и измисляне на рубрики. Тя ще бъде главен редактор и ще има своя половинчасова рубрика, но въпреки привидното повишение, заплатата й ще бъде намалена.

Какво ще стане с дясната й ръка Зейнеб все още не е ясно.

https://youtu.be/YBpmfdPqi8s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *