Соня Култуклиева иззлобя: Почвам ви! -закани се на съквартирантите!

Соня грознаСоня Култуклиева показа истинското си лице веднага, след като бе върната в Брадъра след унизителното си изгонване от съквартирантите. 

От маската на добре възпитана и ерудирана дама не остана и следа. Чертите й се изкривиха от злоба и тя се нахвърли първо на Къци и Евгени Минчев. Къци, който пръв трябваше да избира кого да оставят в Къщата, бе обвинен в черна неблагодарност, че е посочил Евгени Минчев, вместо нея. Аз чак от Лондон дойдох да те защитавам, понеже в България никой не искаше да те защити, а ти така ме предаде – заби жило Соня в мистър Невада.

Преди три години Къци беше вечно номиниран, нуждаеше се от защитници, но понеже беше любимец на публиката, непрекъснато се намираха желаещи да го защитават на елиминации, така че това специално идване от Лондон беше малко пресилено от страна на Соня. Сега ще видиш какво става! Всеки път ще те номинирам, закани се тя и се прехвърли на Евгени Минчев. Тръшна се на мястото му на масата и той остана да си хапва прав. Ти пък кой си? Какъв си мислиш, че си, заръфа го любимката на Цветан Василев и негова придворна журналистка, според слуховете. Какво смислено си направил през живота си? Само се перчиш като паун. Прав ще ядеш, не искам да сме на една маса!

Соня не забрави и Десислава и Йоко и яко ги накастри, след което веднага си прибра за поддържиници и клакьори Ваня Червенкова, защото е силен играч и Борислав, защото хвърли око на добре поддържаните му мускули и тяло.

Даже му прати ягоди в джакузито.

https://youtu.be/vTaNN-GDLcg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *