НЛО прелетя над Мелбърн /ШОКИРАЩО ВИДЕО/

НЛОНощното небе над Мелбърн е пролетно ясно и красиво и в него няма и помен от извънземни.

Малцина вдигат глава към него, но има и маняци, които всяка вечер дебнат за необясними явления с надеждата да ги споходи късметът. И тази вечер наистина се превръща в сбъдната мечта за един от тях.

Докато снима звездите, той улавя в обектива си  странно триъгълно тяло, което  се появява изведнъж на фона на звездите, движи се бавно, става все по-ярко и по-ярко, след това внезапно се разтапя в нищото.

Мъжът с ник UFO Lou в началото не вярва на очите си, но после преглежда записа и е във възторг. Странното явление е запечатано там още по-ясно, отколкото го  е видял. Няма съмнение, че над Австралия е прелетяло нещо, което няма земно обяснение. Движението на обекта  бавно става по ярко и по-ясно, а след това всичко изчезва, сякаш изобщо не е било там.

Видеото, качено от ловеца на извънземни, предизвика луд възторг у всички уфолози, пишат чуждите издания. Форумите буквално прегряха от версии на феновете на извънземни, които настървено обсъдиха всички възможни обяснения за появяването  на този невиждан феномен.

Какво има снимано обаче така и не става ясно.

Самият автор на клипа признава, че не знае какво е, само е сигурен, че друг път такова нещо не е виждал.

Дали пък извънземните вече не са при нас?

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3321283/Is-alien-megastructure-Melbourne-UFO-hunters-claim-spotted-strange-triangular-object.html

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *