Вижте жената, която се самовзриви при атентатите в Париж!

камикадзеМайката на младата жена, която се самовзриви по време на  щурма на апартамента в парижкото предградие „Сен Дени“, е сигурна,  че дъщеря й е попаднала  в група, която е специализирана в „промиване на мозъци“,

26-годишната Асна Аитбуласен всъщност е първата жена-самоубийца в Европа. Досега са се взривявали само мъже.  Според свидетели, тя покрещяла от прозореца за помощ, след което внезапно  активирала колана си с  експлозиви в разгара  на полицейската акция в квартала. Тогава униформените издирваха нейния  братовчед Абделхамид Абауд, за когото се твърди, че е бил организатор на атентатите на 13 ноември в Париж.

Не мога да повярвам, те не беше такава, това е резултата от страшно  е промиване на мозъци,  заявила потресена  майката на Асна, която в началото дори не повярвала, че дъщеря й е тази, която се е самовзривила и смятала, че полицаите грешат.

Приятели на момичето са категорични, че тя била весела, палава,  обичала да се забавлява в нощни клубове, танцувала до зори, взимала наркотици, бунтувала се като всяко младо момиче, падала си по живота, изобщо не била религиозна,  никога не е показвала какъвто и да било интерес към Корана и приличала на нормална французойка, която дори си правела голи снимки и ги пускала в мрежата.

Смята се, че Асна е попаднала под влиянието на братовчед си Абауд, който в началото я снабдявал с наркотици, след това я убедил в „каузата“ под тяхно влияние, държал я е непрекъснато полуупоена и тя сляпо се подчинявала на заповедите му.

Момичето е било наистина с промит от наркотиците мозък и готово да участва в следващия атентат, който Абауд подготвял. Все още не е ясно тя ли е взривила колана, тъй като в началото отчаяно е крещяла за помощ, а след това тялото й се разлетяло на парчета.

 
https://youtu.be/TVXD2FngayI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *