Шок! Преслава се дрогира заради Бирмата!

Плеслава слабаПреслава станала зависима от Бирмата! И то не точно от Бирмата, а от кокаина, с който той щедро я черпел и накрая я зарибил.

В началото всичко изглеждало безобидно. Георги Станоев виждал, че любимата му се преуморява на участие и й давал по една щипка от забранената субстанция, за да й повдигне тонуса и да издържи на напрежението. Постепенно тя свикнала да се ободрява по този начин и затова винаги изглеждала свежа на участията си.

Преслава нямала идея колко струва „белото“ и винаги го взимала на аванта от любимия си, който пък вечно носел в себе си по няколко дози за тонус и за половинката си. Тя постепенно започнала да привиква, а веднъж не преценила колко да вземе, припаднала в пловдивски клуб и в болницата едва я спасили, пише сайтът хотарена. Когато се опитала да се отърве от зависимостта, разбрала, че е вече късно. Тя не можела вече без „белото“ и губела тонус, настроението й се разваляло, ставала раздразнителна.

Според лекари на това се дължи и внезапното й отслабване. Певицата смъкна 20 килограма за две години и заприлича на анорексичка, без да пази никакви диети. Заради наркотика просто не й се ядяло и така организмът започнал да свиква с все по-малки порции приемани все по-рядко.

В момента Преси е щастлива отново, защото новото й гадже Хрито Попов от Варна също си падал по кокаина и винаги носел достатъчно запаси в себе си. Сега пък той я черпи със забранената субстанция и тя отново е спокойна и весела на сцената. И не се бърка с нито левче за скъпото удоволствие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *