Гола плеймейтка оплю голите фолкаджийки

Екатерина плеймейтСлед критиките срещу нейни полуголи прояви, плеймейтката Екатерина Дойнова реагира остро и отговори подобаващо на моралистите.

Тя определи фолк певиците в България като истинското „заразно зло за хората”. Според нея представителките на тази гилдия  са доста по-пошли и нагли от плеймейтките и точно  те развалят морала и нравите на младите.

„Радвам се, че вече все по-малко хора слушат тази музика. Прочетох, че Емануела е  потресена от мое интервю, което съм дала по бельо. Да, идеята беше друга, но ако това е чак толкова неморално, защо самата тя  си свали гащите в шоуто на Азис преди няколко години и ги развя пред публиката, пита Екатерина. „Аз пък смятам, че ще е хубаво ако дамите от на този жанр не залагат толкова на голотата, а просто на гласа си, за да ги хареса публиката. За нас плеймейтките е много по-нормално да сме голи“, категорична е брюнетката.

Фолк певицата Камелия оскверни трибагренка ни, като го облече като рокля, Андреа се разчекна по гащи и да изброявам ли още коя какво си показа? Някои не знаят как да държат микрофона, но иначе пеят. Други  пък си пускат цинично порно и никой нищо не им казва!

А в същото време аз ставам обект на коментари и на възмущение? Не аз съм националното падение, както ме наричат, а онези жени, за които голотата е начин на живот, а любовта е подчинена единствено на лукса. Най-страшното е, че тези псевдоценности постоянно ни ги пробутват от малкия екран“, ядосва се Екатерина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *