ЛУД ЛИ Е?! ДАНИЕЛ МИТОВ СЪС СМЪРТНИ ЗАКАНИ СРЕЩУ РУСИЯ! Виж Тук:

„България няма да подкрепи вдигане на европейските санкции срещу Русия“! Това каза безцеремонно министърът на външните работи Даниел Митов пред агенция „Ройтерс“.

mitov1

Според него, Русия не е спазила международните закони в украинската криза и незаконно я е използвала, за да си присвои Крим.

„Това не може да остане без последици, трябва да бъде наказано, а единственият мирен начин да бъдат наказани руснаците са санкциите.

И докато зависи от България, те няма да бъдат вдигнати дотогава, докато Крим не бъде върнат на Украйна! А ако мирните рестрикции не помогнат – България е склонна да приеме и по-рестриктивни мерки срещу Руската федерация“, добави още Митов. С което буквално заплаши Русия с война!!!

Страхотни думи, изречени от страхотен политик!

Гордост за България!

САЩ си присвоиха и подпалиха половината свят, но никой за нищо не ги наказа или порица. Дори когато в името не „демокрацията“ USA и ЕС срутиха Белград, ние не гъкнахме! Мълчахме и подкрепяхме даже когато кривите им ракети падаха върху покриви на къщи у нас.

Из Близкия Изток Великобритания и Франция също си правят каквото си поискат, но никой не дръзва да ги заплаши с някакви рестриктивни мерки и наказания, камо ли да ги приложи.

И в момент, в който България остана пак на сухо- без стратегическите руски инвестиции, без „Белене“ и „Южен поток“, ние пак се ерчим на Голямата Мечка.

В същото време две трети от държавите в ЕС вече се обявиха за сваляне на санкциите срещу Москва. В това число и големи държави като Италия, Испания и Германия! Но малка и нищожна България се пъчи и казва „Не“!

Да напомним ли на господин Митов, че не Русия спретна майдана в Украйна, а САЩ!

Да го подсетим ли, че украинците започнаха репресии срещу живеещите в Донбас руснаци, изгориха десетки хора в Профсъюзния дом в Одеса, стреляха по болници, избиха хиляди деца, жени и старци, гориха живи пленници…

Реакцията на Крим да се върне към Русия беше по желание на самите граждани с цел да се защитят от украинските варварски набези. И полуострова не беше анексиран, а премина в Руската федерация след референдум, в което няма нищо незаконно!

И още нещо:

Как да си обясним вчерашния хленч на премиера Борисов, че от ЕС му извили ръцете за „Южен поток“ и не му разрешили да го построи, когато днес външният му министър Митов говори точно обратното? И каква всъщност е българската позиция спрямо Русия?

На кого да вярваме?

И изобщо вярва ли някой, че който и да е министър не съгласува изказванията си с Борисов?

Играта на доброто и лошото ченге, която Митов и Борисов разиграват, ни писна.

Борисов ридае лицемерно за предадените национални интереси, а в същото време Митов ги дозакопава със смъртните си закани срещу Русия.

Така и русофилите доволни, и русофобите удовлетворени!

А България?

Пука им на управляващите крадци и боклуци от ГЕРБ и РБ за България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Ебати изрода небесен. Този или е сатанист или е масон. То бива бива ама такава простотия. Защо никой външен министър не е българин ?!

  2. тази гнусна подлога Митов трябва да бъде екзекутирана публично!!!смърт за националните предатели!!!!!

  3. Директен отговор на въпроса- Не, Митов не е луд! Митов е един от многото, около петдесет хиляди, според американски високопоставенини източници, български продажници, които служат на чужди интереси, конкретно на САЩ и които биват назначавани от американското посолство на високи постове в правителството. Ако бяхме нормална държава, този тип, трябваше да е в дранголника отдавна заради държавна измяна!

  4. А Борисов луд ли е, когато Митов говори неща, които самият той уж отрича.

  5. Да, златния педалист се оказа, нито много, нито малко – русофобче, т.е. небългарче…
    Таквизи, като тях пр.п. Захари Стоянов е нарекъл продажници… и родоотстъпници…
    И, като сме на тази така обсъждана тема, Св. Васил Левски е произнесъл следния постулат: „За къв Крим,за ква Украйна ГО БОЛИ, те точно тоз вагабонтин…?“

    Няма по-мракобесно човешко същество пръкнало се от български род с необяснима озлобеност към собствения народ, от българският продажен политик!!!
    кн.XXIV, лексика по Геополитика и Геогъзия на света, и КПСС

  6. Това хюмне е същия безцеремонен предател на България като боклука Плевналиев. Дори се опитва да го задмине по размер на предателството. Цялата банда мръсници около Боко разкриват истинския си облик. Бъчвата пуска талибани през границата, а тия лаят така че България да стане турска подлога. Да пукнат дано тия национални предатели.

  7. Не на протест, а на бунт братя българи. Всяка седмица по трима обесени национални предатели в центъра на София. Започваме като начало с Митов, Ненчев и Плевнелиев.

  8. А ние си лаем само по форумите. Всеки друг народ щеше да скочи и да го линчува

  9. Тия трябва да се махат.Много поразии ще нанесат ако стоят още.

  10. ХА-ХА-ХА…

    – Чуруликайте…, чуруликайте… пиленца соросоидни…

    – Остават ви още три месеца и… Новия американски президент – „Котарака Тръмп“ (приятеля на Бойко…), ще ви изпапка… и изплюе само перушината…, на бунището на политическата история…!!!

    .

  11. ВЕРОЯТНО, КАКТО ПЛЕВНЕЛИЕВ ТАКА И ТОЗИ БОКЛУК НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА НЯКЪДЕ И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СИ ПУСКА ОТРОВНИТЕ ПИПАЛА- БЕЗПЛАТНО….ЗАЩО МУ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ И ПИШЕМ ЗА НЕГОВИТЕ ПРОСТОТИЙ.

  12. Да ви напомня, когато НАТО започна агресията срещу Югославия, Русия пожела да й се притече на помощ. Тогава именно България в лицето на Марин Райков, наред с Румъния и Унгария не дадоха на Русия въздушен коридор… А недоразумението Даниел Митов, наред с не по-малко недоразумение Николай Ненчев заплашиха Русия че ще свалят руски самолети превозващи над наша територия хуманитарна помощ за Сирия. Апропо, второто недоразумение НН е автор на тъй наречената „хибридна война“, която уж Русия води срещу страните на НАТО.

  13. Дониевчо, , колкото си ти по-папагал, ставаш все по.папагал.

  14. Щом има един Иванов, аз трява да съм Иванов2. Поздравления за Автора и за коментиращите. Е и и един колониален чиновник за цвят.Боко и цялата му тайфа трябва да бъде разкарана, както и американските мекерета Кирчо и Асенчо. ВАЖНО, АМЕРИКАНСКИЯ ПОСОЛ, НОВИЯТ, ИМАЛ КАТО ПЪРВА ЗАДАЧА СЪСИПВАНЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА, ЗА КОЕТО РАДЕВ ВЕЧЕ ИЗРАЗИ ГОРЕЩАТА СИ ПОДКРЕПА. И СТАВА ВЪПРОС ЗА СПЕШНИ МЕРКИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *