Шок! Откриха академия по по*но, навалицата от кандидат-студенти е огромна!

порно актьорСлед като в Англия се появи колеж по мастурбация,  вече  се появи и специализиран  институт, който предлага дипломи за завършено висше образование по по*нография.

Висшето училище е идея на италианския по*но актьор Роко Сифреди. Той вече е на години и трудно може да практикува професията си до откат, но пък има богат опит и решил да го сподели с бъдещи звезди на сцената.

Той  откри Академия за студенти, които ще се потят не само над учебниците и сериозно ще се обучават  как да доизграждат своя талант в се*са и да го прилагат пред камера.

На изпита за прием на студенти се явили няколко хиляди кандидати от цял свят. Не се споменава какъв е бил точно изпитът и каква комисията, дали устен и писмен, или практически, но мераклиите минали през ситна цедка и са били одобрени били само 30 души по равен брой момчета и момичета. Отличниците в бранша ще изучават срещу солидна сума  тънкостите на занаята. Роко  решил да създаде учебното заведение, защото по негово мнение  „всеки талант трябва да се развива” и притежателите му трябва да могат да дадат най-доброто от себе си.

„По*ноиндустрията е все повече ще се развива и ще има все повече почитатели.  Свидетели сме как се появява един нов сек*уален свят, и той трябва  да се изучава, а не да се снимат аматьори и да предават знания на зрителите”,  заяви  51-годишният Сифреди. Той уточни, че обучението ще продължава само 15 дни, но ще бъде целодневно и наситено от различни лекции  – от позиране пред камера до дикция и сценично поведение  при разговор с интимен партньор. Италианецът в момента работи като продуцент  на по*нографски филми и едновременно ленти снима риалити, което се излъчва по телевизията на  бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *