Гнусно! Украински депутат издава имената на руски пилоти и на семействата им на „Ислямска държава“!

украински депутатУкраинският депутат Антон Геращенко, който е  съветник на министъра на вътрешните работи Арсен Аваков и известен с фанатичната си омраза към Русия, направи нещо, което потресе дори и украинците.

Той призова на своята страница във Фейсбук всички добросъвестни граждани, които имат данни за пилотите  участващи в операцията в Сирия и за техните семейства да изплащат имената им, адресите и телефоните, за да ги качи на  сайта си  „Миротворец” и тези данни да а бъдат  предадени на „Ислямска държава”. А оттам да вземат мерки и да накажат агресорите.

Геращенко твърди, че Русия води  война срещу сирийския народ и трябва да бъде наказана. Затова иска да даде списък на  ИД с пилотите и войниците, за да им бъде отмъстено  по законите на шариата, пише  украинският политик в профила си. Неговата кариера нагоре тръгна като се издигна от протестър на Евромайдана и влезе в политиката като  близък до „Десен сектор”.

Сайтът „Миротворец” на  Геращенко, придоби печална известност заради  убийствата на журналиста Олеся Бузина и политика Олег Калашников. В сайта се появиха  телефоните и адресите им и те бяха обявени за врагове на Украйна, а няколко дни по-късно убити от неизвестни лица.

Руските власти заведоха наказателно дело срещу Антон Геращенко  и то е за „публични призиви към извършване  на терористична дейност”. Киевските власти обаче си мълчат по случая и в сайта продължават да се появяват имена на летци и на техните семейства.
Силно възмутен от предателството бе и лидерът на Чечня Рамзан Кадиров. Той каза,  че като пилот от руските ВВС е потресен от постъпката на  Геращенко  и  ще намери начин да го накаже.
Сигурен съм, че в момента  изказванията на Геращенко вече са прочетени от семействата на тези, които бяха изгорени живи в Сирия, или обезглавени публично, каза многозначително Кадиров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бихте ли публикували на този адреса, телефона и прочие. Благодаря!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *