Шок! Луна даде срок на Бойко Борисов до неделя да я вземе за булка

Луна президентВече мислехме, че след като направи предложение за брак на Бойко Борисов, Луна няма накъде да изтрещи повече, но се оказа, че сме бъркали.

Днес тя поднови мераците си към премиера и то в „Здравей, България“. Нямаше нищо против да бъде включена от изповедалнята в пряк ефир и отново да каже пред всички зрители, че иска ръката на Борисов. Тя първо се скара на Ани Цолова, че й говори на ти и е нужно да има по-голямо уважение към един кандидат-президент, а после обяви, че ще помогне на Борисов да управлява страната правилно и с любов и българите да не живеят в мизерия.

След това повтори речта си от сряда, в която твърдеше, че Бойко е сам като куче, тя се чувства като куче, след като са изгорели спестяванията й в КТБ и двамата са с еднакви съдби и трябва да се вземат в името на доброто на България.

Тя сравни страната с Къщата и каза, че хората мизерстват. Помогнете ни, господин Борисов! Тук непрекъснато сме с орязан бюджет, нямаме какво да ядем, спира токът, наистина живеем като бедняци и прошляци. Като цяла България! – каза патетично певицата.

Луна даде срок на Борисов до неделя да отговори на предложението й.

А Нова телевизия просто удари джакпота, защото предизборно успя да се подмаже на премиера и да покаже какъв пич е, та чак участничките във ВИП Брадър мечтаят за него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *