Катрин Вачева иззлобя, набеди всички, че не я обичат

Катрин ужасКатрин Вачева влезе две седмици по-късно във БИП Брадър, но бързо навакса с интригите и изцепките.

По време на номинациите тя предложи за изгонване двете си най-големи, според нея, конкурентки – Светлана Василева и Моника Валериева, а причината беше, че се наговаряли зад гърба й да я номинират.

Биг Брадър беше доста озадачен, защото следи съквартирантите денонощно и не беше чул подобен заговор. О, те го правят с очи, с пръсти, със знаци, много добре ги познавам и зная на какво са способни, заинати се Катрин. Аз мога да чета по устните, мога да разгадавам даже мислите им!

Ама нека да видят и да пуснат кого сме предложили, казаха двете красавици. За теб нито сме говорили, нито сме те обсъждали, нито сме искали да те гоним, каза съвсем честно Моника. И записите с номинациите наистина показаха, че двете не са произнесли даже името й.

Катрин обаче твърдо настояваше, че има заговор зад гърба й заради което по правилата на Къщата всички бяха наказани с отнемане на 20 процента от бюджета. Това вече яко ядоса всички съквартиранти, защото бе бръкнато в джоба им и най-вече в хладилника им.

Докажи го бе, моме! – избухнаха Люси и Гъмов. Докажи, че някой е говорил против теб. Вачева се заинати и каза, че всички я мразят, а Ернестина говорела зад гърба й какво й има на веждите, а Моника пък я сравнила с травестит. Но това не е номинация, ядосаха се мъжете.

Знам ви всичките игрички тук, озъби се Моника, харесвате онези двете повече от мен.

Ами да, харесваме ги, за разлика от теб, те се държат нормално, от първия ден сме заедно и никога не са ни наказвали заради тях, защити двете красавици Гъмов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *