Криско се озъби на Люси Дяковка заради момичетата в Х фактор

Криско АнджиЛюси Дяковска показа нокти и зъби в Х фактор и започна здраво да сече участничките в отбора на момичетата. 

Това не е  неин отбор и няма право да се меси на ментора им Криско, но тя всячески се опитваше да нагруби и иронизира и без това панираните от страх девойчета. На една направи забележка, че е пълна, на друга, че не е облечена подходящо, но трета за избора на песен. Криско учтиво я изслушваше, но видимо се ядоса и започна да прави обратното на това, която тя високо на глас го съветва.

Това се случи на предпоследния кръг преди големите концерти, а залогът е кой ще достигне до Къщите на съдиите.

Най-много си изпати притеснителната Анджи, която има ангелски глас, но от страх и вълнение си забрави текста на песента. Аз не те обвинявам, че забрави текста, на всеки може да се случи. Обвинявам те, че се разплака на сцената, а това показва, че си лабилна и не си за това предаване. Тук е битка не само за гласове, а и за сценично присъствие, накълца я набързо Дяковска, а момичето се разплака още по-силно. Аз не бих ти дала стол!

Криско обаче показа характер и даде стол на момичето, което означава шанс в Къщата на съдиите. Но се появи Ева-Мария, която си знаеше текста и пя добре и Люси подкани рапъра да вдигне от стола Анджи и да сложи там новата фаворитка.

Въпреки това Криско събра всички съдии насаме и поиска в отбора му да има не шест, а седем момичета. И да даде шанс на Анджи. Аз не бих го направила, не бих поела този риск, заинати се Люси. Аз пък ще го поема, опъна й се Криско и върна момичето в отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *